Ανδρεόπουλος: «Πάνω απ’όλα μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Στον libero μίλησε σήμερα ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο έμπειρος μέσος του ΑΟΤ σημείωσε: Και στο πρώτο ματς το σκορ ήταν πολύ πλασματικό. Δεν αξίζαμε το 1-5. Μπήκαμε να ευχαριστηθούμε το ματς (σ.σ στην Τούμπα). Ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα, ξέραμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια για κάποιο χρονικό διάστημα και τις μεγάλες ομάδες και αυτό ήταν το σκεπτικό μας.
Κλείσαμε καλά τους χώρους, παίζαμε με τρία αμυντικά χαφ στην γραμμή και αυτό μας βοήθησε πολύ στην αμυντική λειτουργία. . Μπορούσαμε βέβαια να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα γιατί την δίναμε πολύ εύκολα μετά από κάποιο σημείο αλλά πιστεύω ότι αντιδράσαμε καλά, βάλαμε το γκολ Θεωρώ ότι μετά το 1-1 χάσαμε για ένα λεπτό την αυτοσυγκέντρωση μας , για το πέναλτι δεν θέλω να αναφερθώ αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση. Έχουμε παιδιά που έχουν παίξει Superleague, έχουμε μια καλή ομάδα, σίγουρα μια καλή απόδοση μας φτιάχνει την ψυχολογία αλλά μέχρι εκεί. Τώρα εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο δεν ήταν ο στόχος μας, περάσαμε όμως στην επόμενη φάση και μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα πάνω απ’όλα.
Εμείς έχουμε παίξει στα πρώτα 9 παιχνίδια, έξι ντέρμπι . Έχουμε την ομάδα 3η. Με την είσοδο κάποιων παιδιών στην ομάδα, πιστεύω θα βοηθηθούμε πάρα πολύ, χωρίς να χαλάσουνε και οι ισορροπίες, για να βγούμε. Δεν είναι άλλος ο στόχος μας από το να βγούμε Α΄Εθνική.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here