Μπρισίμης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Την Κυριακή ο Διγενής Νεοχωρίου πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Αχιλλέα Φαρσάλων και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»με δηλώσεις του στο goaltrikala.gr έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με την Θήβα. Αναλυτικά:

Για το ματς με τα Φάρσαλα: Πήραμε αυτό που θέλαμε, ήμασταν αρκετά καλοί. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στο ματς με τα Φάρσαλα καθώς ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς με την Θήβα. Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο για την στήριξη, ήταν ιδιαίτερα σημαντική και τον θέλουμε στο πλευρό μας.

Για το ματς της Βοιωτίας: «Θέλουμε και έχουμε στόχο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Από τις δυνατότητες μας θεωρώ πως εξαρτούνται πολλά πράγματα. Οι παίκτες μου δείχνουν θέληση και όρεξη για να επιτευχθεί ο στόχος μας που είναι η παραμονή. Η Θήβα είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση, χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει ωστόσο υπάρχουν και αδύνατα σημεία τα οποία και θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Θα απουσιάσουν 2-3 παιδιά ωστόσο στο ρόστερ υπάρχει το ανάλογο υλικό για να τους αντικαταστήσει επάξια».

Για την κατηγορία: «Έχουμε καταλάβει τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Ο ανταγωνισμός είναι πιο αυξημένος σε σχέση με πέρυσι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούμε όλοι μας στις απαιτήσεις.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here