Χρυσές επιδόσεις , για Παϊταρίδου και Τζέλη – 2ος ο ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ήμερες δόξας για τον ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου.
Ο Τρικαλινός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κατέκτησε 2 Χρυσά,1 Χάλκινο και 1 Πέμπτη Θέση με τον τελικό απολογισμό, να είναι ο καλύτερος στην ιστορία του και έφερε τον Σύλλογο στην 2η Θέση της Γενικής κατάταξης μεταξύ 162 Συλλογων.

Αναλυτικά:
Η ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ στην πιο γεμάτη κατηγορία με 36 αθλήτριες, κάνοντας 6 αγώνες τους οποίους κέρδισε με σπουδαία απόδοση μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στις αντιπάλους της.
Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ κερδίζοντας τους 5 αγώνες της με χαρακτηριστική άνεση αφού στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ αφού στον ημιτελικό δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες του χαρίζοντας μας παραταύτα μια εξαιρετική διάκριση.
Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟΣ μετά από 2 νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε πριν τα μετάλλια μένοντας στην τιμητική 5η Θέση.
Αγωνίστηκαν χωρίς διάκριση ο Γιώργος Βαργιάμης, Χρήστος Μπλέτσας, Ελενα Καμπαγιαννη.
Οι αθλητές μας χάρισαν μεγάλη ικανοποίηση και χαρα και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΟΑΤ συνεχίζει να αναδεικνύει Πρωταθλητές που μάλιστα κάνουν την διαφορά και μπορούν να πετύχουν σπουδαίες διακρίσεις Διεθνώς.
Με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά ο ΣΟΑΤ απέδειξε ότι δικαιούται να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας και αυτή την φορά στην 2η Θέση Πανελληνίως.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here