Διπλή ενίσχυση για τον Φιλαθλητικό

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Δυο νέες προσθήκες ανακοίνωσε ο Φιλαθλητικό Τρικάλων. Αρχικά, μετά από μεγάλες προσπάθειες των υπευθύνων της ομάδος και την θέληση της ιδίας ανακοινώθηκε η απόκτηση της Ιωάννας Μπουρλή
Η πανύψηλη (1,80) ακραία με θητεία σε Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, συμφώνησε και θα ενισχύσει την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων στο νέο πρωτάθλημα. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στον Φιλαθλητικό Λάρισας, ενώ προηγούμενη ομάδα της ήταν ο Ασκληπιός Τρικάλων. Με την Ιωάννα η ομάδα ενισχύεται τρομερά και στην επίθεση και δημιουργεί ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα στην κατηγορία στις ακραίες που θα προβληματίσει πολύ τις αντίπαλες ομάδες.
Παράλληλα ανακοινώθηκε και η Κοχαρίκ Κασαρτζιάν, το libero του Αγ.Στεφάνου που θα συνεχίσει την καριέρα της απ΄ την νέα χρονιά στην ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων και θα ενισχύσει τόσο τις ακαδημίες του συλλόγου ως προπονήτρια (φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ) μαζί με την Κατερίνα Χριστοδούλου, όσο και την γυναικεία ομάδα του συλλόγου (μετά τα Χριστούγεννα λόγω υποχρεώσεων) δυναμώνοντας πολύ την αμυντική της γραμμή.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here