Εύσημα απο Παπαστεργίου στον ΣΟΑΤ – Η συνέντευξη τύπου

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Συνέντευξη τύπου, παρέθεσαν σήμερα στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού κλειστού οι διοργανωτές του camp παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων ο οποίος ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διοργάνωσης. Μάλιστα σε τοποθέτηση του προς τους προπονητές και τους αθλητές έστειλε το δικό του μήνυμα. Να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, αφού υπηρετούν με αγνό τρόπο ένα συναρπαστικό άθλημα.
Δεν έκρυψε την χαρά του για την τεράστια ανταπόκριση αθλητών από καταξιωμένες σχολές, ενώ εξήρε την φοβερή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι του ΣΟΑΤ. Μάλιστα χρησιμοποίησε συγκεκριμένη έκφραση για να καταδείξει την αγάπη που έχουν για το αντικείμενο.
Ο ίδιος ο Δήμος προσπαθεί να αγκαλιάζει τέτοιες αθλητικές γιορτές, που αφήνουν το αποτύπωμά τους στο νομό με ποικίλους τρόπους.
Το τελευταίο διάστημα το τρέξιμο ήταν μεγάλο για την βελτίωση των αθλητικών χώρων, οπότε οι αθλητές πάτησαν σε καινούργιο παρκέ το οποίο μάλιστα προσέχουν σαν τα μάτια τους, όπως σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου.
Στο θέμα αυτό απένειμε τα εύσημα στην αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Λεβέντη, που έβαλε πλάτη, ενώ αναφέρθηκε ονομαστικά και στους υπαλλήλους των εγκαταστάσεων, που νυχθημερόν ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Συνεχίζοντας τα λόγια καρδιά σημείωσε προς τη νέα γενιά του TKD: Αξίζει να μένετε στον αγωνιστικό χώρο και να κάνετε αυτό που αγαπάτε όσο τίποτα άλλο.
Και όλα αυτά με έμφαση στις ηθικές αρχές και αξίες. Αλλωστε εκτός από το σώμα γυμνάζετε και το μυαλό. Εκτός από τις επιδόσεις που είναι καλοδεχούμενες το πιο σημαντικό είναι να γίνει ο καθένας σωστός άνθρωπος και χρήσιμος στην κοινωνία.
Ολοκληρώνοντας ο Δήμαρχος ανέφερε στους αθλητές και συνοδούς ότι σας περιμένουμε και του χρόνου στην φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι θα μεταφέρετε τις καλύτερες εικόνες στις πατρίδες σας και θα εξελιχθείτε σε ιδανικούς πρεσβευτές του νομού μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντιδήμαρχος κ. Εφη Λεβέντη, που τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη χαρά μας που φιλοξενούμε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά στα Τρίκαλα, που εντυπωσιάζουν με την αθλητική ζωντάνια και το ήθος τους.
Εξήρε την προσπάθεια των ανθρώπων του ΣΟΑΤ και υπογράμμισε πόσο σημαντικές είναι τέτοιες εκδηλώσεις, αφού κομίζουν ιδέες και δείχνουν τον δρόμο στους πρωταγωνιστές του αθλήματος.
Παρότρυνε δε το έμψυχο δυναμικό να συνεχίσει με την ίδια ζέση για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του.
Από την πλευρά του ΣΟΑΤ ο Νίκος Παϊταρίδης αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμο που συνέβαλε τα μέγιστα για να ετοιμαστούν άμεσα οι χώροι αλλά και τους προπονητές και τους αθλητές που είπαν αμέσως το μεγάλο ναι για να έρθουν ξανά στα Τρίκαλα.
Αυτή η ανταπόκριση πρόσθεσε αποτελεί μια δικαίωση της δουλειάς που κάνουμε και θεωρώ πως στην περιοχή μας ήρθε η αφρόκρεμα του TKD.
Δεν είναι διόλου μικρή υπόθεση να φιλοξενούμε καταξιωμένους πρωταγωνιστές, ενώ τόσο στο Δημοτικό, όσο και στις εγκαταστάσεις Απ. Καρακούση γυμνάζονται περίπου 400 αθλητές με ότι αυτό συνεπάγεται για την τόνωση του νομού, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια και τους συνοδούς.
Μας δίνει δύναμη η στήριξη των ανθρώπων του χώρου και βλέπουμε καθαρά στα μάτια τους πόσο μας σέβονται και μας εκτιμούν.
Σε ερώτηση για το ταβάνι του ΣΟΑΤ ανέφερε ότι μας ενδιαφέρει να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι, ενώ δεν είναι αλαζονικό να πω ότι στους στόχους μας είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς.
Οσο για το άθλημα είναι δυναμικό και εντυπωσιακό σμιλεύοντας ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Φυσικά ο σύλλογος υπηρετεί τόσο τον πρωταθλητισμό, όσο και τον αθλητισμό με το ίδιο μεράκι.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος των Ελλήνων προπονητών που βρέθηκαν στα Τρίκαλα κ. Παναγιώτης Δανιηλίδης.
Μεταξύ άλλων πρόσθεσε: Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον ΣΟΑΤ και στον Δήμο Τρικκαίων γι’αυτή την υπέροχη γιορτή που μας χαρίζουν.
Σίγουρα χρειάζεται ωραία τρέλα για να μείνει κανείς σε υψηλό επίπεδο και να παρουσιάζει εκδηλώσεις- σταθμούς.
Παρότι είναι δύσκολο θεωρώ ότι η πρωτοβουλία γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη, οπότε και φέτος ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά.
Να μεταφέρω ακόμη την ικανοποίηση όλων των Ελλήνων τεχνικών που βρίσκονται εδώ και βλέπουν τα πράγματα από μέσα ενώ το καμπ γίνεται και σε πολύ καλή ημερομηνία, στην αρχή δηλαδή της περιόδου και ενώ σύντομα ξεκινούν σημαντικά πρωταθλήματα, όπως των εφήβων.
Η έκπληξη της εκδήλωσης αφορά την παρουσία της καταξιωμένης διαιτητού Μαρίας Μερκούρη για την οποία ο κ. Παϊταρίδης σημείωσε ότι μας έκανε όλους υπερήφανους, αφού έκανε απίστευτη δουλειά στην Ολυμπιάδα του Ρίο, όπου αναδείχτηκε καλύτερη ρέφερι στον κόσμο.
Οσο για την ίδια με τα λεγόμενά της αποθέωσε τους εμπνευστές της διοργάνωσης. Χαρακτηριστικά είπε: Εμεινα έκπληκτη από το επίπεδο της διοργάνωσης και δεν περίμενα ότι θα συναντήσω κάτι τέτοιο.
Πλέον αισθάνομαι ότι δεν έχω απλά φίλους στα Τρίκαλα αλλά είναι εδώ η αθλητική μου οικογένεια.
Σύλλογος και Δήμος είναι ένα και τέτοια συνεργασία σπανίζει.
Με τον τρόπο σας δίνετε το πιο λαμπρό παράδειγμα, ότι ακόμη και στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης με ανοιχτούς ορίζοντες, ψάξιμο και αγάπη τίποτα δεν είναι αδύνατο.
Πραγματικά στην περιοχή κάνετε θαύματα.
Ο κ. Παϊταρίδης προλόγισε και τους υψηλούς προσκεκλημένους Ιρανούς διεθνείς του αθλήματος.
Ο Μασούντ Χατζιζαβαρέχ έκανε θαύματα στην Ρωσία, ενώ ήρθε στα Τρίκαλα με φρέσκια επιτυχία στο Παγκόσμιο.
Και ο Χαντί Μοστεάν όμως διέπρεψε στο Μεξικό. Τα στελέχη του συλλόγου αισθάνονται ως δικά τους μέλη το συγκεκριμένο δίδυμο, ενώ ο δεύτερος θα παραμείνει έναν μήνα επιπλέον στα Τρίκαλα για να δώσει τα φώτα του στους επιχώριους αθλητές.
Τον λόγο πήρε ο Χαντί Μοστεάν που ευχαρίστησε τον Δήμο και τον ΣΟΑΤ για το υπέροχο σκηνικό που έφτιαξαν.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here