Εκπληκτικός ο ΣΟΑΤ και στο Πανέλληνιο – Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γεροβαΐος

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ο ΣΟΑΤ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 24-25-26 Νοεμβρίου και τα πήγε εξαιρετικά καθώς κατέκτησε 1 χρυσό, 2 χάλκινα και 2 πέμπτες θέσεις.
Σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα με 1200 αθλητές οι αθλητές από την Ελλάδα που καταδεικνύει την δυναμική του Ταεκβοντό και τον βαθμό δυσκολίας, οι αθλητές του ΣΟΑΤ διέπρεψαν για μια ακόμη φορά.
Αναλυτικά:
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γιώργος Γεροβαΐος με άνεση κερδίζοντας 5 αγώνες, αν και ο μικρότερος ηλικιακά.
Παίζοντας εκπληκτικά άφησε όλους άφωνους με το θέαμα που πρόσφερε.
Ο Γεροβαΐος θεωρείται από τους ειδικούς ένα σπάνιο ταλέντο που θα αφήσει εποχή στο Ταεκβοντό και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Χαλκινό μετάλλιο ο Βασίλης Λόης κερδίζοντας 4 αγώνες στην πιο γεμάτη κατηγορία με 85 αθλητές, χάνοντας στον ημιτελικό στην λεπτομέρεια με 2-1 αλλά έδειξε την ποιότητα του και ότι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.
Χάλκινη η Μαρία Τζέλη στην πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κερδίζοντας με εντυπωσιακό τρόπο 3 μεγαλύτερες αθλήτριες, ηττήθηκε στον ημιτελικό λόγω απειρίας. Έδειξε όμως ότι και αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια τα επόμενα χρόνια και θα μας χαρίσει απίστευτες διακρίσεις.
Πέμπτη θέση για την Ευαγγέλια Τότσιου και τον Δημήτρη Λόη καθώς ηττήθηκαν οριακά στην λεπτομέρεια ,κερδίζοντας 2 αγώνες και έμειναν στην τιμητική 5η θέση.
Συμμετείχαν επίσης για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο οι Αζνουρίδης, Τζέλης, Κιούρας με αξιόλογη εμφάνιση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γεννηθέντες 2003 λόγω της διάκρισης τους μοριοδοτούνται από την πολιτεία για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Πλήρη ικανοποίηση για τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σεβόμενοι το ευ-αγωνίζεσθε και το ειδικό βάρος του Συλλόγου σε ένα τόσο απαιτητικό Ολυμπιακό αγώνισμα.

Δηλώσεις Νίκου Παιταριδη
«Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή με τα αποτελέσματά μας έπειτα από μια σκληρή και μεθοδικά προετοιμασία κατατάσσοντας τον ΣΟΑΤ ως έναν από τους κορυφαίους Συλλόγους Πανελληνίως. Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους. Εργαστήκαμε σκληρά, μεθοδικά ξεπερνώντας τα όρια και ΠΕΤΥΧΑΜΕ. Η προπόνηση μας έχει υψηλούς στόχους γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια βγάζοντας αθλητές σε κορυφαίο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους γονείς και φίλους του ΣΟΑΤ για την στήριξη τους και ιδιαίτερα τους αθλητές μου που ξέρω παίζουν και για μενα. Θα είμαι πάντα ολόψυχα δίπλα τους, συνοδοιπόρος σε αυτό το δύσκολο μα και όμορφο ταξίδι»
Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές, διακριθέντες και μη, στους γονείς τους και τους εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here