Ενδεχομένως 2 αποχωρήσεις από τον ΑΟ Τρίκαλα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν το παζλ ενίσχυσης για τον ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζεται. Παράλληλα, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες αποχωρήσεις. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να αποχαιρετήσουν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο Θανάσης Ντίνας.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όμως έως τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Έχει συμμετοχή σε 3 ματς Κυπέλλου και 8 πρωταθλήματος και από τις 11 εμφανίσεις, οι 7 ήταν στο αρχικό σχήμα (σ.σ ο δεύτερος είναι φυσικά ο Μίλιεβιτς ο οποίος εδώ και καιρό αποτελεί ξένο σώμα ενώ το “καμπανάκι” ενδεχομένως να χτυπήσει και για άλλους αν δεν υπάρξει βελτίωση το επόμενο διάστημα).
Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ροτζέριο Μάρτινς, η περίπτωση απόκτησής του δείχνει να απομακρύνεται, με τους Θεσσαλούς να εξετάζουν άλλες λύσεις(σ.σ χωρίς πάντως να έχει “σβήσει” εντελώς το ενδιαφέρον).
Την Τρίτη (16/01), τέλος, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Γρηγόρης Μάκος. Όπως τόνιζαν στον ΑΟΤ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την προσεχή αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here