Επέστρεψε απο το Πανευρωπαϊκό η Κ. Τζέλη του ΣΟΑΤ – Στην Αυστρία ο Σικοβέλας

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητρια στο Καζάν της Ρωσίας η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΈΛΗ η, όπου συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής Ομαδας Ανδρων/Γυνακων χωρίς να τα καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο.
Συγκεκριμένα η Τζέλη με πολύ καλή απόδοση κέρδισε σχετικά εύκολα την Πρωταθλητρια Δανιας και στον δεύτερο αγώνα της με την δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη Jade Jones από την Αγγλία δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Η συμμετοχή της στην κορυφαία Ευρωπαϊκη διοργανωσηως μέλος της Εθνικής Ομαδας από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία, αλλά είχε την χειρότερη δυνατή κλήρωση.Ο αγώνας της με την κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μεγάλη εμπειρία μα και τυχη και τιμή ταυτόχρονα.

Ο ΣΙΚΟΒΈΛΑΣ στην Αυστρία!
Ο έφηβος Πρωταθλητης του ΣΟΑΤ ΜΙΧΆΛΗΣ ΣΙΚΟΒΕΛΑΣ θα μεταβεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Ινσμπουργκ για να συμμετάσχει στο φημισμένο διεθνες τουρνουά G1 Austrian Open 2018 στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανευρωπαϊκό Πρωταθλημα Νεων που θα γίνει στην Βαρσοβία της Πολωνίας τον Οκτώβριο οπου θα συμμετάσχει εκπροσωποντας τα ελληνικά χρώματα.
Συγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα Τζέλη και καλή επιτυχία στον Μιχάλη Σικοβελα για τις επιδόσεις τους, όπου τιμούν τον ΣΟΑΤ αλλά και τον Τρικαλινό Αθλητισμό στο διεθνές στερέωμα του αθλητισμού, και μόνο αισιοδοξία μας δημιουργούν για το μέλλον, κι αποτελούν μαζί με τους άλλους Πρωταθλητές πρότυπο μας για όλους τους μικρούς αθλητές μας.
Οι διακρίσεις αυτές αποτελουν άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του ΣΟΑΤ.
Θερμά συγχαρητηρα στους αθλητές, στο προπονητικό τιμ και στις οικογένειες των αθλητών που στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια.

dav

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here