Ευαγγέλου: «Θα είναι επιτυχία η 5αδα»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Πίνουν… νερό στο όνομα του Σπύρου Ευαγγέλου στον ΑΟ Πηγής, τόσο η διοίκηση όσο και οι ποδοσφαιριστές. Με την έλευση του νεαρού τεχνικού στους νεοφώτιστους πριν περίπου 70 αγωνιστικές ημέρες, η Πηγή από τις τελευταίες θέσεις βρίσκεται πλέον στην 4αδα και μάλιστα παίζει και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Ευαγγέλου μιλάει σήμερα στην «ΕΡΕΥΝΑ» για την πορεία της ομάδας, την αγωνιστική ανάκαμψη και το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΤ.

Για την πορεία της ομάδας:
Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς ερχόμενος στην ομάδα του ΑΟ Πηγής στα μέσα Οκτωβρίου είχαμε μόλις 6 βαθμούς και βρισκόμασταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κοιτώντας τώρα κάποιος τον βαθμολογικό πίνακα βλέπει ότι η ομάδα σε χρονικό διάστημα 2,5 μηνών βρίσκεται στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κάτι για το όποιο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Για την αγωνιστική ανάκαμψη:
Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι το ρόστερ της ομάδας είναι αξιόλογο, το οποίο απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές ντόπιους και ενισχύεται με φοιτητές και ποδοσφαιριστές από τα Τρίκαλα οι όποιοι έχουν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που διαθέτουν και το απαραίτητο ταλέντο.
Η χαμηλή θέση που βρισκόταν στην βαθμολογία η ομάδα δεν ανταποκρινόταν στις πραγματικές δυνατότητες των παικτών μου και έτσι προσπάθησα να δουλέψουμε σε κάποια στοιχεία φυσικής κατάστασης αλλά κυρίως εστίασα στο τακτικό κομμάτι. Ο συνδυασμός αυτών μας έφερε νικηφόρα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών. Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Επιτυχία για εμάς θα είναι μια θέση στην πρώτη 5αδα καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία η οποία θα ήθελα να αναφέρω ότι έχει μια υγιή και σταθερή διοίκηση πράγμα σπάνιο πλέον στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΤ πως το βλέπεις:
Το πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής δυστυχώς κάθε χρόνο παρουσιάζεται κατώτερο των απαιτήσεων που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό νομίζω ότι έχει παίξει ρολό τόσο η οικονομική κρίση, διότι οι διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων ματώνουν οικονομικά για να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις. Επίσης υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος, να ασχοληθούν δηλαδή με το ποδόσφαιρο παιδιά νεαρής ηλικίας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο και ας ελπίσουμε να δούμε καλύτερες μέρες γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here