Γεραγόρη: «Θα τα καταφέρουμε στην Α’ Εθνική!!!»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Δεν ήταν η πρώτη χρονιά που η Πάμελα Γεραγόρη πήρε τη φανέλα της βασικής… στο σπίτι της και δίκαια. Η έμπειρη παίκτρια ήταν από τις πρωταγωνίστριες των Τρικάλων 2011 στη χρονιά που πέρασε, βοηθώντας την ομάδα της σε όποια θέση και αν της έχει ζητηθεί.
Η Γεραγόρη μιλά στην «ΕΡΕΥΝΑ» για την φετινή πορεία, για τα προσωπικά βιώματά της στο ποδόσφαιρο και για τη νέα σεζόν στη Α΄ Εθνική.

Ένα σχόλιο για τη φετινή χρονιά:
«Η πορεία μας τη φετινή χρονιά ήταν σαφώς επιτυχημένη αφού όσον αφορά το πρωτάθλημα πετύχαμε τον στόχο τον οποίο βάλαμε από την αρχή το να επιστρέψουμε στην Ά Εθνική καταλαμβάνοντας τη 1η θέση στον όμιλο! Προκριθήκαμε στους 4 του κυπέλλου νικώντας δυνατές ομάδες με εμπειρία και ιστορία χρόνων! Είχαμε μόλις 2 ήττες σε 21 παιχνίδια και αυτό φυσικά οφείλεται σε συλλογική προσπάθεια ,σκληρή δουλειά, αφοσίωση και στην καλή ομαδική συνεργασία όλων των συμπαικτριών μου , μικρών και μεγάλων, της διοίκησης και κυρίως του σπουδαίου προπονητή μας Γιώργο Λουλέ».

Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;
«Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι ως αμυντικό χαφ στο χώρο του κέντρου. Αμυντικός… αλλά με έμφαση στην επίθεση, μια θέση που έχει πολλές απαιτήσεις , όπως σκληρές μονομαχίες, δημιουργία παιχνιδιού, ατέλειωτα χιλιόμετρα και αυτό είναι που αγαπάω! Φυσικά μου αρέσει να είμαι χρήσιμη για τον προπονητή μου και να μπορώ να ανταπεξέλθω και σε άλλες θέσεις όπως και έχει συμβεί και τη φετινή χρονιά».

Θυμήσου την πιο καλή και πιο άσχημη στιγμή στην πορεία σου στο ποδόσφαιρο:
«Υπάρχουν τόσες πολλές καλές στιγμές που σου προσφέρει αυτό το άθλημα που μου είναι αδύνατον να σκεφτώ μόνο μια! Ίσως θα μπορούσα να πω για την απονομή του πρωταθλήματος που έγινε πριν δύο χρόνια! Ήταν μια… καθόλου ήσυχη από την πλευρά μας μέρα. Σηκώσαμε το κύπελλο με χορούς και τραγούδια και μετά κάναμε τον γύρο της πόλης των Τρικάλων με ένα τρενάκι! Πραγματικά ίσως ήταν ότι πιο ωραίο έχω ζήσει, αυτοκίνητα να κορνάρουν, άνθρωποι να σε χειροκροτούν με χαμόγελο, άλλοι να τραγουδούν τα συνθήματα μαζί σου ,άλλοι να φωτογραφίζουν… Μέσα από κάτι τέτοιες στιγμές μπορείς να διακρίνεις την αγάπη του κόσμου των Τρικάλων και αυτό είναι ένα δώρο για όλους όσους προσπαθούν καθημερινά για αυτή την ομάδα .
Τώρα όσον αφορά τη χειρότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής μου πορείας ήταν μια και μόνο! Όταν τραυματίστηκα σοβαρά στο γόνατο! Όπως όλα έδειχναν ήταν απλά μια ρήξη μηνίσκου αλλά τελικά διαπιστώθηκε κάταγμα χόνδρου. Σχεδόν όλοι μου είπαν ότι δεν θα μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο! Απλά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και άρχισε ο μεγάλος μου αγώνας επιστροφής. Τώρα λοιπόν μετά από μερικά χρόνια θέλω να πω ότι είμαι εδώ ακόμα πιο δυνατή και χαμογελώ που το κατάφερα».

Τι χρειάζεται στα Τρίκαλα για να έρθει η παραμονή στην Α’ τη νέα σεζόν;
«Πέρυσι μπορεί να μην ήρθε η παραμονή αλλά αποκτήσαμε εμπειρίες σε πολλούς τομείς. Παίξαμε σε διαφορετικούς, αγωνιστικούς χώρους , σε δυνατές έδρες με καλές και κακές διαιτησίες , αντιμετωπίσαμε ανώτερες από εμάς ομάδες και όλα αυτά λίγο πολύ δεν θα είναι πρωτόγνωρα τη νέα χρονιά για εμάς! Πιστεύω δεν θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα από τη φετινή χρονιά ! Άλλωστε αυτή ήταν μια χρονιά προετοιμασίας για την Α’ κατηγορία! Με εργατικότητα λοιπόν, συλλογική προσπάθεια, σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, πείσμα, πάθος ,πειθαρχία και αφοσίωση στις οδηγίες του προπονητή μας πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here