Γιδόπουλος: «Δεν φοβηθήκαμε, δώσαμε τον καλύτερο μας ευατό»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Βρέθηκε στην προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα ωστόσο ξαφνικά λίγες ώρες πριν κλείσουν οι μεταγραφές μεταπήδησε στο Ελευθεροχώρι. Στους Μαύρους Αετούς όσες φορές χρειάστηκε φώναξε παρών και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί η στρατιωτική του θητεία για να δει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Γιατί νομίζεις πως επιτεύχθη η παραμονή;
Η ομάδα του Ελευθεροχωρίου ήταν ένα κράμα έμπειρων αλλά και νεαρών παικτών με ζήλο για διάκριση. Το «ντόπιο» στοιχείο έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού λίγο έως πολύ γνωριζόμασταν μεταξύ μας.
Νεαροί, άπειροι αλλά και φιλόδοξοι οι προπονητές μας κ. Ψύχος, Μανούρας και Ευαγγέλου, όπως και η διοίκηση η οποία μπορεί να μην είχε βρεθεί ποτέ ξανά σε παρόμοια κατηγορία αλλά προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις για το καλύτερο.
Προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό τουλάχιστον στα περισσότερα παιχνίδια, βγάλαμε πάθος, δείξαμε χαρακτήρα και δεν φοβηθήκαμε. Δημιουργήσαμε μια καλή παρέα και αν δεν υπήρχε η «δαιμονισμένη» φόρμα των αντιπάλων μας στις τελευταίες αγωνιστικές, θα είχαμε πετύχει νωρίτερα τον στόχο μας. Τέλος καλό, όλα καλά.

Πόσο δύσκολο ήταν;
Αν και υποβιβαζόταν δύο ομάδες, η παραμονή παρουσίασε δυσκολίες αφού όλες πίστεψαν πως μπορούν να σωθούν. Ως νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες οι οποίοι κουβαλούσαν διαφορετικές νοοτροπίες από τις προηγούμενες ομάδες τους, έπρεπε να «βρεθούν» στο γήπεδο, να δημιουργηθεί ομοιογένεια για νάρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Χρειαστήκαμε χρόνο για να «δέσουμε» και γιαυτό χάθηκαν κάποιοι βαθμοί ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην αρχή όλοι ξεκινούν με ενθουσιασμό. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπαμε τα λάθη μας και τα περιορίζαμε. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και λογικό ήταν να πατάμε πιο δυνατά στα πόδια μας.
Υπήρξε μεγάλο διάστημα αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά αυτό δεν μας νίκησε. Από τη μια μας βοήθησε η παρουσία του Τσιώλη από τον Ιανουάριο και από την άλλη μας δυσκόλεψε η μόνιμη απουσία των Ψύρρα και Σαμπάνη, για προσωπικούς λόγους. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν έπαιξαν βασικές μονάδες, απέναντι σε ιστορικές ομάδες, αλλά δεν φοβηθήκαμε καμιά.
Είχαμε τις δυνατότητες να εξασφαλίσουμε νωρίτερα την παραμονή, αλλά σε κάποιους αγώνες αδικήσαμε τον εαυτό μας, κυρίως λόγω απειρίας.

Η επόμενη μέρα;
Προσωπικά πέρασα μια ιδιόμορφη αγωνιστική περίοδο. Εμεινα ελεύθερος από τον ΑΟΤ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών παρότι κάτι τέτοιο δεν φαινόταν από τις πράξεις και τα λόγια των υπευθύνων και το Ελευθεροχώρι ήταν ο επόμενος σταθμός. Αν και ξεκίνησα βασικός κλήθηκα να υπηρετήσω την στρατιωτική μου θητεία. Παρόλα αυτά προσπάθησα και κατάφερα να είμαι στη διάθεση της ομάδας και να επιδιώκω το καλό της και το καλό μου. Δεν το κρύβω ότι κουράστηκα αρκετά.
Η επόμενη μέρα με βρίσκει, όπως πάντα ανήσυχο, ψάχνοντας για το καλύτερο. Πιο έμπειρο και ικανό να διακρίνω περισσότερα. Ηδη ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα ώστε να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον, μιλάμε, σχεδιάζω την επόμενη μέρα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι ξημερώνει…

Για τον ΑΟΤ. Πως είδες τα πράγματα;
Λυπάμαι που η αγαπημένη μας ομάδα δεν βρήκε τον στόχο της, αν και είχε τις δυνατότητες. Ο κ. Γιαλιάς ξόδεψε αρκετά χρήματα, οι παίκτες ήταν ικανοί, επαγγελματίες και ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας. Ισως χρειαζόταν περισσότερη ηρεμία και σταθερότητα στις επιλογές. Λυπάμαι επίσης που κανένα Τρικαλινό παιδί δεν αγωνίζεται στην ομάδα.
Η παρουσία του κ. Αμανατίδη ήταν εντυπωσιακή αλλά πόσα να προλάβει να αλλάξει; Η ομάδα πρέπει να είναι υπόθεση όλων και κυρίως των Τρικαλινών.
Εύχομαι σε όλους «Καλό Καλοκαίρι» και κάθε προσωπική επιτυχία».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here