Οι αλλαγές λόγω καιρού σε Γ’ Εθνική και Β’ Εθνική γυναικών

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η κακοκαιρία που έχει πλήξει την Ελλάδα, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε όλες τις κατηγορίες.
Έτσι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι μετά τις αναβολές αγώνων που προκλήθηκαν, το αγωνιστικό πρόγραμμα των Εθνικών Πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της, αναδιαμορφώνεται ως εξής.
Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής
Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου οπότε και θα γίνει το ματς Ελευθεροχώρι – Νεοκαισάρεια. Στις 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 15η αγωνιστική όπου περλαμβάνει το ματς Ρήγας Φεραίος – Ελευθεροχώρι.Η 16η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι Θεσπρωτός – Ελευθεροχώρι, μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου
Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Γυναικών
1ος όμιλος: Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου ημερομηνία όπου τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν τεκτός έδρας την Προοδευτική Ιωαννίνων. Η 10η αγωνιστική στην οποία τα Τρίκαλα θα βρεθούν στην Κατερίνη για το ματς με τις Πιερίδες Μούσες, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων & Παίδων
Αναβάλλονται οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου & 6ου ομίλου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18 Ιανουαρίου και οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής μετατίθενται για τις 25 Ιανουαρίου. Σε αυτή την ημερομηνία οι Μικτές Τρικάλων παίζουν για Γιάννενα με την τοπική ΕΠΣ Ηπείρου

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here