Η ΕΠΟ ανέβασε Δόξα Δράμας και Καραισκάκη στην Football League

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ασχετα με βούληση της Φούτμπολ Λιγκ (διοίκησης και μελών του συνεταιρισμού) και τις εκτός… χρόνου κινήσεις των άλλων δευτεραθλητών, Χαλκίδας και Ιωνικού, που μένουν εκτός νυμφώνος λόγω της δικής τους αδράνειας οι «Μαυραετοί» και ο Καραϊσκάκης δεν δίνουν το μπαράζ την Τετάρτη στην Κατερίνη, αφού υπάρχει και δεύτερη ματαίωση και ανεβαίνουν χέρι-χέρι στη δεύτερη κατηγορία, βάσει του νέου ΚΑΠ και της σημερινής ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας (καλύπτοντας τα κενά Ηρακλή και Αγροτικού Αστέρα, για να έχει ξανά 18 ομάδες ο νέος «χάρτης»).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟ

«Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση. Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν».

Και το παραπεμπτικό της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής: «Προς τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο,

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων στην συνεδρίαση της 11/09/2017 (Νο 3) αποφάσισε ότι κατόπιν της από 11-09-2017 (αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 26.278/11.9.2017) δήλωσης αποχώρησης της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Επαγγελματικής Κατηγορίας (Football League) και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α΄Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στην Β΄ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν. Δίδεται εντολή να κοινοποιηθεί η παρούσα σε όλα τα αρμόδια όργανα».

arenafm.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here