Κατσαρός: «Έχω δεθεί με τους ανθρώπους της Ένωσης»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να βγάλει ειδήσεις αφού υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν την «επόμενη μέρα» της Ενωσης Δροσερού Μουριάς.
Από το αποτέλεσμα της συζήτησης θα κριθεί ο στόχος, οι παίκτες που θα μείνουν αλλά και αυτοί που θα έρθουν αλλά κυρίως η παραμονή ή όχι του Αποστόλη Κατσαρού ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ βρισκόταν λίγο πιο κάτω από τις δύο προνομιούχες θέσεις και την οδήγησε έως την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Εκεί που προσπαθούσε να βρεθεί τα τελευταία χρόνια. Λογικό είναι λοιπόν να έχει τον πρώτο λόγο.
Ο ίδιος πάντως με τις κατάλληλες συνθήκες θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της διοίκησης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Πέρασα καλά στην ομάδα την οποία ανέλαβα από το ξεκίνημα του β’ γύρου. Δημιουργήσαμε μια καλή παρέα, μια ομάδα αποφασισμένη να παλέψει έως την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.
Και αυτό κάναμε. Αυτό πετύχαμε. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, σταθερότητα στα περισσότερα παιχνίδια και έβγαλαν αποφασιστικότητα η οποία τους δικαίωσε. Με λίγες αλλαγές, υπομονή και επιμονή τα καταφέραμε.
Η διοίκηση βρισκόταν κοντά μας και μας στήριξε όσο μπορούσε» ήταν τα λόγια του Αποστόλη Κατσαρού, ο οποίος επιβεβαιώνει τα παραπάνω για την «επόμενη μέρα» της Ενωσης Δ.Μ.
«Περιμένω τις αποφάσεις της διοίκησης προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι στόχο έχει στο νέο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω και εύχομαι να γίνει αυτό, διότι έχω δεθεί με τους ανθρώπους και μπορώ να τους βοηθήσω αλλά και να με βοηθήσουν. Όλα θα εξαρτηθούν από τον στόχο και τις ενέργειες που θα γίνουν προκειμένου να τον πετύχουμε».
Η πορεία και οι σκόρερς της Ενωσης Δ.Μ
Έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Πηγή ολοκλήρωσε την προσπάθειά του το Δροσερό, η Ενωση Δροσερού Μουριάς για φίλους και γνωστούς.
Η ομάδα του Αποστόλη Κατσαρού είχε την Τρίτη καλύτερη επίθεση στον 2ο όμιλο και την δεύτερη καλύτερη άμυνα, πίσω από την πρωτοπόρο.

Του Πάνου Γιδόπουλου
Σέντρα Στα Σπορ

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here