Κωνσταντίνα και Φανή Τζέλη απο… χρυσό – Μεγάλη επιτυχία του ΣΟΑΤ στο G1 της Βουλγαρίας

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το Χρυσό Μετάλλιο στο G1 Bulgaria Open 2017 στις 4-5 Μαρτίου στην Σόφια κατέκτησαν οι αδελφές Κωνσταντίνα και Φανή Τζέλη.
Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της διπλής επιτυχίας των αθλητριών του ΣΟΑΤ, τα τουρνουά G1 είναι βαθμολογούμενα από την παγκόσμια ομοσπονδία για την ερχόμενη Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο. Γι αυτό λοιπόν είναι τα δυνατότερα τουρνουά και δίνουν το παρόν σπουδαίοι παίκτες από όλες τις ηπείρους.
Αναλυτικα:
Εντυπωσιακή η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ, συνεχίζοντας την ξέφρενη φετινή πορεία της κατέκτησε το Χρυσό και αυτή την φορά με εντυπωσιακά σκορ και κερδίζοντας άνετα την πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Σερβία…
Στον πρώτο της αγώνα κέρδισε με άνεση την αθλήτρια από την Αυστρία με 21-0.
Στον δεύτερο κέρδισε Ελληνίδα αθλήτρια με 30-4.
Στον ημιτελικό συναντήθηκε με την Σέρβα πρωταθλήτρια Ευρώπης την οποία συνέτριψε με 33-12 !!!
Στον Τελικό κέρδισε αθλήτρια της εθνικής Κύπρου εύκολα με 17-3
Με αυτό το Χρυσό G1 είναι το 3ο συνεχόμενο G1 μετάλλιο για την Φανή, γεγονός μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα που φανερώνει τις μεγάλες προσδοκίες φια τον ΣΟΑΤ αλλά και για το Ελληνικό Ταεκβοντό.
Κατέπληξε ακόμη μια φορά η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΕΛΗ και μάλιστα στην Ολυμπιακή κατηγορία των -57 Γυναικών όπου κατέκτησε το Χρυσό και αποκλείοντας και αυτή την Κροάτισα πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων.
Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα με την Βουλγάρα πρωταθλήτρια την οποία κέρδισε με 6-5 η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή.
Με 10-6 απέκλεισε την Κροάτισα πρωταθλήτρια σε ένα σπουδαίο ματς.
Με νίκη που ήρθε με νοκ άουτ ενώ προηγούνταν 5-0 απέκλεισε την αθλήτρια από το Περού.
Στον ημιτελικό κέρδισε την Σέρβα πρωταθλήτρια με 21-11.
Στον Τελικό κέδισε την ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Ασπρογέρακα και πήρε την ρεβάνς της πρωηγούμενης εβδομάδας του πανελληνίου.Ενας τελικός ανάμεσα σε δυο ισάξιες αθλήτριες,δύο σπουδαίες πρωταθλητριες που αυτή την φορα έγειρε στην Κωνσταντίνα.
Να σημειωθεί ότι το Χρυσό της Κωνσταντίνας Τζέλης ήταν το μοναδικό Ελληνικό Χρυσό στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών.
Μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για τον ΣΟΑΤ και τον Τρικαλινό αθλητισμό αυτές οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών του. Επιτυχίες που έγιναν με μεθοδικότητα και κούραση από όλους τους συντελεστές στον ΣΟΑΤ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗΣ δήλωσε:
«Τεράστιες οι επιτυχίες των κοριτσιών αλλά και της ομάδας γενικότερα αφού αν και ατομικό άθλημα οι επιτυχίες έρχονται μέσα από την ομάδα. Το πίστευα πολύ μιας και η προσπάθεια ετών αποδίδει καρπούς και έχουμε όνειρα…όνειρα μεγάλα.
Τρομερή απόδοση από τις δύο αδερφές Τζέλη πού είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουν πιο σπουδαία πράγματα. Ανταγωνιζόμαστε με τις ξένες αθλήτριες με άνισους όρους, αφού όλες μας οι προετοιμασίες, τα ταξίδια επωμίζονται οι οικογένειες κατά κύριο λόγο και το σωματείο. Ομως έχουμε πάθος για διάκριση και ελληνικό ταπεραμέντο. Στον ΣΟΑΤ υπάρχει πολύ ταλέντο, έχουμε αθλητές που σε όλες τις ηλικίες που θα πρωταγωνιστούν σε κορυφαία επίπεδα και γίνεται πολύπλευρη και μεθοδική δουλειά γι αυτό. Τα καλύτερα έρχονται…»
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ και το προπονητικό τιμ με περηφάνια συγχαίρουν την Κωνσταντίνα και Φανή Τζέλη όπως επίσης και την οικογένειά τους και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here