Με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Budokai

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Αφιερωμένη στην μικτή πολεμική τέχνη Budokai ήταν η Τετάρτη για το φίλαθλο κοινό της Καλαμπάκας με αφορμή την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Budokai 2017, ενός αθλήματος αναγνωρισμένου και ενταγμένου στα επίσημα αθλήματα της ΕΦΕΟΖ-Ζ.
Περισσότεροι από 220 αθλητές από 15 αθλητικούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, με τους προπονητές τους και τους γονείς που συνόδευαν -ως επί το πλείστον- τους μικρότερους ηλικιακά, κατέκλυσαν το Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας αγωνιζόμενοι για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.
Τα tatami παρέμεναν σταθερά από τις 11 το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, καθώς τα ζευγάρια των αθλητών εναλλάσσονταν συνεχώς. Αθλητές όλων των ηλικιών και των αγωνιστικών επιπέδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώπιον των αυστηρών κριτών-διαιτητών που παρακολουθούσαν αδιάλειπτα, βαθμολογούσαν τις επιδόσεις και τελικά αναδείκνυαν τους νικητές στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις, μετάλλια και κύπελλα.
Το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της World Kyokushin Budokai, της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου(ΕΦΕΟΖ-Ζ) και του Δήμου Καλαμπάκας, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΦΕΟΖ-Ζ Αναστάσιος Πουλικίδης και η Γεν. Γραμματέας Μαίρη Χαριτοπούλου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κωνσταντίνος Ράντος εκ μέρους της δημοτικής αρχής, προς τους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη αρωγή τους στη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Διοργανωτής του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος, είναι ο Αθλητικός Σύλλογος Budokai Fighters Papapoulios και ο προπονητής του και Αρχηγός-Εκπρόσωπος της WKB Hellas Sensei Ιωάννη Παπαπούλιος 4 Dan με την ομάδα των εθελοντών, τις οικογένεια της WKB.
Σε όλους τους αθλητές αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις που έλαβαν κατά τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα. ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς για τη σημαντική στήριξή τους στη διεξαγωγή της σημερινής αθλητικής διοργάνωσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here