Μεγάλες επιτυχίες για τον ΣΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Δύο ΑΡΓΥΡΑ μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών και μία 5η θέση κατέκτησε ο ΣΟΑΤ.
Στην πρώτη μεγάλη πανελλήνια διοργάνωση του αθλήματος το 2017,που έγινε στον Βόλο στις 25-26 Φεβρουαρίου έδωσε το παρών ο ΣΟΑΤ με σπουδαία αποτελέσματα.
Αναλυτικά:
ΑΣΗΜΕΝΙΑ μετάλλια κατέκτησαν οι Κωνσταντίνα Τζέλη και Φανή Τζέλη και 5η θέση ο Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος πιστοποιώντας την εξαιρετική τους φόρμα και ταλέντο .
Οι δύο αθλήτριες πραγματοποίησαν 3 σπουδαίες νίκες και στους τελικούς που έληξαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα ισόπαλοι η ατυχία (Κωνσταντίνα) και η απειρία (Φανή) ηττηθήκαν στον χρυσό πόντο.
Ο Ζαφειρόπουλος μετά από 2 εντυπωσιακούς αγώνες που επικράτησε εύκολα ηττήθηκε στον τρίτο καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν διάκριση οι Βαργιάμης και Παιταρίδου.
Να σημειωθεί ότι πλην της Κωνσταντίνας Τζέλη οι υπόλοιποι 4 ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά της κατηγορίας (16 χρονών μόλις και το όριο είναι εως 21) και αυτό από μόνο του φανερώνει πολλά…
Για μια ακόμη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΣΟΑΤ κατακτά μετάλλια που είναι και τα μοναδικά Τρικαλινά γεγονός που καταδεικνύει την ποιότητα του συλλόγου και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του που τον καθιστούν ως έναν από τους ισχυρότερους πανελληνίως. Σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και χρόνια ο ΣΟΑΤ είναι
στο βάθρο.
Το ΔΣ και προπονητές του ΣΟΑΤ συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιδόσεις τους και τις οικογένειές τους για την προσπάθεια και στήριξη των αθλητών.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here