Μεγάλη ευρωπαϊκή αναγνώριση του Νίκου Παϊταρίδη και του ΣΟΑΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ακόμη μια ιδιαίτερη προπονητική αναγνώριση για τον Νίκο Παϊταρίδη καθώς κατόπιν προσκλήσεως δίδαξε σε σεμινάρια και προπονητικά κάμπ Ταεκβοντό σε ΙΤΑΛΙΑ και ΙΣΠΑΝΙΑ.
Στο Ευρωπαϊκό ταεκβοντό έχει εξαπλωθεί η φήμη του Τρικαλινού προπονητή και τιμητικές προτάσεις έρχονται συνεχώς και μάλιστα από προηγμένα για το άθλημα κράτη.
Ετσι αυτή την φορά,στην Λα Κορούνια ήταν ανάμεσα στους προπονητές του Διεθνούς Ισπανικου σεμιναρίου SUENO OLIMPICO (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ) και ενός από τα πιο γνωστα στον κόσμο,όπου συμμετείχαν αθλητές από όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.
Στην Ιταλία ο Νίκος Παιταριδης ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος προπονητικά για το προπονητικό καμπ σε μια περιοχή του Μιλάνου στον σύλλογο Taekwondo Rozzano.
Στο κάμπ συμμετείχαν στελέχη της εθνικής Ιταλίας και ταλέντα της περιοχής του Μιλάνου,μαζί με τους αθλητές του ΣΟΑΤ που προπονούνταν κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Παϊταρίδη.
Μαζί με τον προπονητή ακολούθησαν ορισμένα ταλεντα του ΣΟΑΤ όπου και φιλοξενήθηκαν μιας και η τεχνική τους κατάρτιση έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here