Μορφή… αλλοίωσης πρωταθλήματος

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Με την οριστική αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της football league ελευθερώθηκε ακόμα 1 θέση (υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί προ καιρού η παραίτηση του Αγροτικού Αστέρα για τους ίδιους λόγους).Βλέποντας τον κίνδυνο η ΕΠΟ το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με 16 ομάδες, ματαίωσε τον αγώνα μπαράζ μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Καραϊσκάκη προβιβάζοντας τους αμφότερους (μη δίνοντας τους όμως δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο) και καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μιας μορφής αλλοίωσης του πρωταθλήματος μιας και ο προγραμματισμός των υπολοίπων ομάδων θα πάει στράφι αφού δίνεται η δυνατότητα στις 2 αυτές ομάδες να πραγματοποιήσουν μεταγραφές…από το παραθυράκι γνωρίζοντας ήδη την δυναμική των αντιπάλων τους οριοθετώντας τους στόχους τους. Άρα ποιο προγραμματισμό και ποιους στόχους να θέσουν οι ομάδες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους όταν δεν γνωρίζουν ούτε το πότε θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα αλλά και ούτε να γνωρίζουν τους αντιπάλους τους; Για τον περιορισμό των μεταγραφών στις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις γίνεται ο λόγος μιας και οι δύο «νέες» από ερασιτεχνική κατηγορία φρέσκες και απαλλαγμένες από χρέη δημιουργούν άλλα δεδομένα στο πρωτάθλημα.
Τελειώνοντας να υπενθυμίσουμε ότι σε ανάλογο περιστατικό την περσινή χρονιά ο ΑΟ Τρίκαλα καθ όλα νόμιμος και αδειοδοτημένος για super league έφαγε άκυρο μιας και προτίμησαν να κρατήσουν με τα χίλια ζόρια στην κατηγορία την Βέροια. Οπότε… δύο μέτρα και δυο σταθμά…

Του Άρη Τζάνη

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here