Ναι… είμαστε αισιόδοξοι

https://www.facebook.com/pages/BarRouge/180114572034395

Ποτέ οι τίτλοι τέλους σε μία χρονιά δεν πέφτουν ευχάριστα, ειδικά όταν έχεις νοιώσει στο πετσί σου την αδικία. Μια αδικία βέβαια που φέτος την δημιουργήσαμε εμείς… διότι εμείς, δηλαδή ο ΑΟΤ, έκανε ότι μπορούσε για να μην φτάσει στον στόχο… και τα “κατάφερε”.
Δε θα πιάσουμε πάλι τον επικήδειο. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές, τα ξέρουν όλοι, τα ξέρει και ο μεγαλομέτοχος που σήμερα κούνησε μαντίλι μέσα στα αποδυτήρια μαζεύοντας τους παίκτες για ένα “ΤΡΙ-ΚΑ-ΛΑ” που γούσταρε να το ακούει αποχωρώντας με δάκρυα στα μάτια. Αυτός ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς… πληθωρικός, φωνακλάς και καλοπληρωτής. Πάμε όμως στα επόμενα. Και πρέπει να πάμε στα επόμενα, στο… παρακάτω.
Ο μεγαλομέτοχος προανήγγειλε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς λέγοντας πως οι μετοχές άλλαξαν χέρια οριστικά. Ταπεινή μας γνώμη είναι πως… μπορεί ο Γιαλιάς να είχε ένα τεράστιο πορτοφόλι το οποίο και άνοιξε για τον ΑΟΤ, μπορεί το πορτοφόλι αυτό να λείψει αλλά… ο ΑΟΤ δε θα χαθεί.
Ο ΑΟ Τρίκαλα, αυτή η τόσο ένδοξη και τόσο πονεμένη ομάδα, έφτασε να παίζει μέχρι και στην Α1 ερασιτεχνική. Όσο και αν το θέλουν οι εχθροί της, δε θα “βαρέσει κανόνι” τόσο απλά. Η δυναμική της είναι μεγάλη, η ιστορία της ακόμη μεγαλύτερη και ο κόσμος της είναι έτοιμος να τη στηρίξει.
Σε λίγες μέρες… ή και ώρες, θα ξέρουμε τον νέο μεγαλομέτοχο ο οποίος και θα έχει τις ευχές όλων για να πετύχει στο έργο του. Εμείς σαν goaltrikala.gr, ποντάροντας στο μέγεθος του ΑΟΤ, είμαστε αισιόδοξοι… Υπομονή, όλα θα πάνε καλά.

Η συντακτική ομάδα του goaltrikala.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here