Ναι… είμαστε αισιόδοξοι

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ποτέ οι τίτλοι τέλους σε μία χρονιά δεν πέφτουν ευχάριστα, ειδικά όταν έχεις νοιώσει στο πετσί σου την αδικία. Μια αδικία βέβαια που φέτος την δημιουργήσαμε εμείς… διότι εμείς, δηλαδή ο ΑΟΤ, έκανε ότι μπορούσε για να μην φτάσει στον στόχο… και τα “κατάφερε”.
Δε θα πιάσουμε πάλι τον επικήδειο. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές, τα ξέρουν όλοι, τα ξέρει και ο μεγαλομέτοχος που σήμερα κούνησε μαντίλι μέσα στα αποδυτήρια μαζεύοντας τους παίκτες για ένα “ΤΡΙ-ΚΑ-ΛΑ” που γούσταρε να το ακούει αποχωρώντας με δάκρυα στα μάτια. Αυτός ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς… πληθωρικός, φωνακλάς και καλοπληρωτής. Πάμε όμως στα επόμενα. Και πρέπει να πάμε στα επόμενα, στο… παρακάτω.
Ο μεγαλομέτοχος προανήγγειλε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς λέγοντας πως οι μετοχές άλλαξαν χέρια οριστικά. Ταπεινή μας γνώμη είναι πως… μπορεί ο Γιαλιάς να είχε ένα τεράστιο πορτοφόλι το οποίο και άνοιξε για τον ΑΟΤ, μπορεί το πορτοφόλι αυτό να λείψει αλλά… ο ΑΟΤ δε θα χαθεί.
Ο ΑΟ Τρίκαλα, αυτή η τόσο ένδοξη και τόσο πονεμένη ομάδα, έφτασε να παίζει μέχρι και στην Α1 ερασιτεχνική. Όσο και αν το θέλουν οι εχθροί της, δε θα “βαρέσει κανόνι” τόσο απλά. Η δυναμική της είναι μεγάλη, η ιστορία της ακόμη μεγαλύτερη και ο κόσμος της είναι έτοιμος να τη στηρίξει.
Σε λίγες μέρες… ή και ώρες, θα ξέρουμε τον νέο μεγαλομέτοχο ο οποίος και θα έχει τις ευχές όλων για να πετύχει στο έργο του. Εμείς σαν goaltrikala.gr, ποντάροντας στο μέγεθος του ΑΟΤ, είμαστε αισιόδοξοι… Υπομονή, όλα θα πάνε καλά.

Η συντακτική ομάδα του goaltrikala.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here