Νέα διάκριση για τον Κώστα Ζήκο με Πανελλήνιο ρεκόρ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μια ακόμη επιτυχία πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Κώστας Ζήκος. Ο τρικαλινός δρομέας της ΓΕΑΤ συμμετείχε με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου εφήβων που έγινε στο Γκροσέτο της Ιταλίας.
Ο Ζήκος μαζί με τους τρεις Έλληνες δρομείς (Παναγιώτης Αρβανίτης – Μιχάλης Παππάς – Σωτήρης Γκαραγκάνης) έφεραν την Ελλάδα στην 6η θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ 40.40 το οποιο είχε 15 χρόνια να σπάσει και αυτό ήταν το 40.55 που είχαν κάνει στο παγκόσμιο Ε/Ν του 2002 οι Σαμπάνης-Τζώγας-Διαμαντάρας-Στεργιούλης.
Με ανάρτησή του στο facebook. Ο νεαρός δρομέας τονίζει:
“Νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στη σκυταλοδρομία 4χ100μ έπειτα από 15 χρόνια με 6η θέση στην Ευρώπη μετά την 11η θέση στα 100μ
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή και φίλο μου Βαγγέλη Κατσιάβα όπου με την καθοδήγηση του και την καθημερινή μας δουλειά πετύχαμε όλους τους στόχους της χρονιάς με το παραπάνω,την οικογένεια μου που με στηρίζει και πιστεύει σε καθε μου βήμα και απόφαση, τους φίλους και τα άτομα που με αντέχουν και με πιστεύουν καθημερινά καθώς και το σύλλογο μου που ότι χρειαστώ είναι δίπλα μου.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πίστεψε πάνω μου τον Παναγιώτη Γεωργούλα ιδιοκτήτη της εταιρίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας GeoGreen όπου με την στήριξη του ολη τη χρονιά με βοήθησε με τη σειρά του σε ότι χρειαζόμουν”

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here