Όλοι… σε Στάδιο και Κλειστό το Σάββατο

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Λίγες μέρες μείνανε για το πολύ σπουδαίο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης για την ομάδα του AOT εντός έδρας. Για τα αγωνιστικά θέματα η αναμέτρηση μοιάζει τελικός στο δημοτικό στάδιο το Σάββατο το μεσημέρι στις 15.00.

Του Νίκου Πούλιου

Ας μην γελιόμαστε… αν οι κυανερυθροι θέλουνε να έχουνε ελπίδες για την άνοδο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη ακόμα και με μισό μήδεν. Πρεπει να μειωθεί η διαφορά, να αναγκάσεις τον Απόλλωνα στην πρώτη του ήττα αλλά και εσύ να πάρεις μεγάλη ώθηση και ψυχολογια για την συνέχεια.
Το σημερινό μου όμως άρθρο έχει να κάνει για τον κόσμο και τις απαντήσεις που θα πρέπει να δώσει γεμίζοντας το γήπεδο. Το λέω ανοιχτά… δεν θα δεχτώ σε αυτό το σπουδαίο και κρίσιμο ματς να δω λιγότερο από 4000 κόσμο να στηρίξει και να εμψυχωσει τους ποδοσφαιριστες που το έχουν ανάγκη. Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανεναν, ήρθε η ώρα του κόσμου του ΑΟ Τρικαλα τέλος. Χρειάζεται υπομονή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ηρεμία.
Ούτως ή άλλως το αξίζουνε όλοι. Ο Γιαλιας έκανε αυτό που έπρεπε και φέρνοντας το καλύτερο προπονητή της footballleague , και αρκετούς καλούς αλλά και σπουδαία ονόματα. Πλέον ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ώρα αποδείξεων λοιπόν για όλους.
Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαίρου ακολουθεί η αναμέτρηση των Τρικάλων b.c με το Λαύριο, Μεγάλο ματς και εκεί όπου ο κόσμος θα πρέπει κατά την γνώμη μου να κατακλύσει το δημοτικό κλειστό και να αποθέωσει τον προπονητή και τους παιχτες ότι καν αν γίνει οποίος αποτέλεσμα και αν έρθει μιλάμε για φοβερή πορεία που αξίζει. Σε αυτό βοηθάει και η κίνηση να υπάρχουν εισιτήρια με 3 ευρώ σε κάποιες θύρες.
Άρα όλοι στο γηπεδο το Σάββατο Τρίκαλα Απόλλων στις 15.00 και αμεσως μετά Στο δημοτικό κλειστό για το μπάσκετ στις 17.00

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here