Παϊταρίδης: «Πάρα πολύ υψηλό επίπεδο στο camp»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Ο ΣΟΑΤ ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει μεγάλες γιορτές και το 5ο Διεθνές Προπονητικό camp πέρασε στην ιστορία με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Για 7 ημέρες η καρδιά του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ χτύπησε στα Τρίκαλα καθώς το παρών στο Δημοτικό Κλειστό έδωσαν πάνω από 500 αθλητές, προπονητές και συνοδοί για το 5ο Διεθνές Προπονητικό camp.
Ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ κ. Νίκος Παϊταρίδης τόνισε στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ»: «Από οργανωτικής πλευράς όλα κύλησαν άψογα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές που προέρχονταν από τις τάξεις των γονέων των αθλητών. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας καθώς όλος ο ΣΟΑΤ λειτούργησε σαν μια γροθιά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι υπήρξε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο καθώς ανάμεσα στους αθλητές που συμμετείχαν υπήρξαν αθλητές με παγκόσμια μετάλλια, πανευρωπαϊκά και αθλητές Εθνικών ομάδων.
Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν είχαμε την υποστήριξη των χορηγών οι οποίοι είναι εξαίρετα μέλη της τοπικής και επαγγελματικής κοινωνίας των Τρικάλων γιατί τα έξοδα όλου αυτού του εγχειρήματος ήταν τεράστια.
Εδώ φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον κ. Παπαστεργίου για την προσωπική του ευαισθησία όπως και επίσης τον κ. Κωτούλα και την Λεβέντη και όσους εργάστηκαν για να είναι το κλειστό έτοιμο πριν την ώρα του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τον ΑΠΣΤ για την βοήθεια που προσέφερε στην διοργάνωση.
Ήδη όλοι οι συμμετάσχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου καθώς έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την διοργάνωση αλλά και τις όμορφες εικόνες που προσφέρει ο νομός μας ενώ έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον και άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό.
Το camp τελείωσε και εμείς σκύβουμε το κεφάλι για να δουλέψουμε σκληρά με τους αθλητές μας. Η προετοιμασία συνεχίζεται γιατί τον επόμενο μήνα είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και από Δευτέρα ανοίγει ο σύλλογος για γνωριμία και εγγραφές με όσους θέλουν να γνωρίσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here