Παντού… μετάλλια για τον ΣΟΑΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ο Γιώργος Γεροβάιος και ο Αγγελος Τζελης που αγωνίστηκαν με την Επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Β. Ελλάδος στην Σερβία πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Αναλυτικά:
Αγωνιστήκαν στα Διεθνή πρωταθλήματα στις πόλεις Βελιγράδι 11/3/2017 και Ζρενιανιν 12/3/2017 όπου σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.
Στην κατηγορία των παίδων ο Γιώργος Γεροβάιος κατέκτησε και στις δύο διοργανώσεις το Χρυσό μετάλλιο με σχετική άνεση επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για ένα τρομερό ταλέντο που συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο θα αφήσει εποχή στο χώρο του Ταεκβοντο.
Ο Άγγελος Τζελης πρωτάρης σε διοργανώσεις του εξωτερικού κατάφερε και πήρε το Χάλκινο μετάλλιο στο Ζρενιανιν μπαίνοντας και αυτός πλέον στις διακρίσεις.
Μεγάλες επιτυχίες των αθλητών μας με τα χρώματα αυτή την φορά της ΕΤΑΒΕ. Να υπογραμμίσουμε ότι την ομάδα των επίλεκτων αποτελούν αθλητές που είναι Πρώτοι στην Γενική κατάταξη έπειτα από σειρά πρωταθλημάτων.
Σε όλες τις ηλικιακά κατηγορίες ο ΣΟΑΤ διακρίνεται και αυτό κάνει όλους τους ανθρώπους του ΣΟΑΤ περήφανους για την έργο που επιτελείται στον Σύλλογο με συνεχόμενες για χρόνια επιτυχίες και «αποδείξεις».
Με μεγάλη αισιοδοξία αλλά και πίστη ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό αφού η δουλειά ετών αποδίδει και με μεγαλύτερο ζήλο θα συνεχιστεί.
Το ΔΣ του συλλόγου καθώς και όλο το προπονητικό τιμ συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και την Ε.ΤΑ.Β.Ε. για το έργο της να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here