Παρουσιάστηκε ο Βόλος ΝΠΣ με… Ελληνοαμερικανό πρόεδρο (video)

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

H επίσημη παρουσίαση της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας στoν Βόλο, με την επωνυμία Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλου, πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Η παρουσίαση έγινε απο τον πρόεδρο του νεοσύστατου συλλόγου, Γιώργο Σπυριδόπουλο, ο οποίος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου παρουσίασε το πλάνο της νέας ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.Ο κ. Σπυριδόπουλος, με καταγωγή από την Πιερία, παρουσιάστηκε ως επιχειρηματίας θερινού κέντρου διακοπών στο νομό Πιερίας και ανέφερε πως στόχος είναι η ομάδα να ανέβει στη Football League,από την πρώτη κιόλας σεζόν.Ο κ Σπυριδόπουλος συστήθηκε στους δημοσιογράφους, ως Ελληνοαμερικανός μετανάστης, φίλος του Αχιλλέα Μπέου από τη δεκαετία του ’80.
Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Τάκης Γκώνιας, με έδρα το γήπεδο της Νεάπολης, όπως θα ζητηθεί από το Δήμο Βόλου. Ο νέος πρόεδρος έκανε λόγο για μπάτζετ ύψους 300.000, τονίζοντας πως αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού Πειραιώς, θα ζητήσει δανεικούς ποδοσφαιριστές από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Παρόντας ήταν και ο Άκης Πέτρου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.Ο κ. Πέτρου υπογράμμισε πως έχουν γίνει ήδη οι επαφές με 30 ποδοσφαιριστές, για να προσθέσει πως θα ζητηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές από ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες από την ιστοσελίδα του νεοσύστατου συλλόγου, ο οποίος θα εξαγοράσει το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here