«Πικάντικο» γεύμα με… προεκλογικό άρωμα στην Οιχαλία

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μπορεί οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση να απέχουν τουλάχιστον 2 χρόνια ωστόσο ένα «πικάντικο» γεύμα στην Οιχαλία μάλλον δίνει το προεκλογικό στίγμα που θα ακολουθήσει στον Δήμο Φαρκαδόνας.
Σε αυτό το δείπνο παραβρέθηκαν το ζεύγος Αθανάσιου Μπότη και Ελένη Στεργίου – Μπότη και το ζεύγος, Αθανάσιου Ζιώγκου με τη σύζηγό του, Ασημίνα.
Τα δυο ζευγάρια τα ενώνει η βλάχικη παράδοση και κουλτούρα καθώς η σύζυγος του πρώην δημάρχου και του επιχειρηματία Αθανάσιου Μπότη έχουν βλάχικη καταγωγή.
Και μπορεί η Ελένη Στεργίου – Μπότη να στήριξε στις προηγούμενες εκλογές τον κουμπάρο της, Θανάση Μεριβάκη, ωστόσο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου Οιχαλίας, Θανάση Ζιώγκου.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον «Σπυράνα» παραβρέθηκε ένας ακόμη επιχειρηματίας της περιοχής που δεν επιθυμούσε στην παρούσα φάση, δημοσιότητα για ευνόητους λόγους.
Μάλιστα λίγες ώρες μετά ήρθε η απόφαση της κ.Ελένη Στεργίου-Μπότη που «σοκάρει» την παράταξη του κ.Μεριβάκη καθώς δεν αποδέχθηκε την πρόταση της αντιδημαρχίας που τις έγινε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here