Πρεμιέρα για τις ακαδημίες του Ασκληπιού και δείπνο στο «Κατώγι»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους οι ακαδημίες του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κλειστό.
Το παρών έδωσαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδος, παλαιοί και καινούργιοι και υπό τις οδηγίες της νέας προπονήτριας κας Λίας Μπακάλη έκαναν τις πρώτες τους ασκήσεις στο παρκέ του γηπέδου.Το παρών έδωσαν και μέλη του ΔΣ οι οποίοι υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους γονείς τους και ενημέρωσαν για τα επόμενα βήματα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την επόμενη βδομάδα σε ώρες και γήπεδα που θα ανακοινωθούν.

Ανάσα με… δείπνο
Με μία ευχάριστη έκπληξη συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των γυναικών του Ασκληπιού, την Πέμπτη 7/9/2017, αφού με τη λήξη της βραδινής προπόνησης όλοι μαζί, παίκτριες, προπονήτρια και μέλη του ΔΣ παρευρέθησαν στη γνωστή ταβέρνα της πόλης «Το Κατώγι» προσκεκλημένοι του ιδιοκτήτη κ. Μπάμπη Σουφλάκη.
Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις σκληρές προπονήσεις και να απολαύσουν τα υπέροχα εδέσματα που με πολύ μεράκι επιμελήθηκε ο ιδιοκτήτης.
Η ώρα πέρασε ευχάριστα με όμορφες στιγμές και πολλές αναμνήσεις και δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα.
Ο ίδιος ο κ.Σουφλάκης, γνωστός για την αγάπη του για τον αθλητισμό και τα νέα παιδιά, δεν έλειψε από την παρέα ούτε λεπτό και μάλιστα έδειξε και τις γνώσεις του για το άθλημα.
Οι αθλήτριες και τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν τον κ.Σουφλάκη για την άψογη φιλοξενία και τα μοναδικά πιάτα που τους προσέφερε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον και εντός των γηπέδων.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here