Προπονητής στην νεοσύσταση ακαδημία του Άγιαξ ο Μανούρας – Ευχαριστεί την Δήμητρα

http://www.trikalarestart.gr/

Δεν θα συνεχίσει στην Δήμητρα/Απόλλων ο Νίκος Μανούρας. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε υπεύθυνος στην νεοσύστατη ακαδημία του Άγιαξ στα Τρίκαλα. Αναλυτικά:
“Μετά από 7 υπέροχα και δημιουργικά χρόνια στην «οικογένεια» της Δήμητρας/ Απόλλων, ήρθε η ώρα που αυτός ο κύκλος έφτασε στο τέλος του, καθώς η πρόκληση του καινούργιου και διαφορετικού, με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση να αναλάβω υπεύθυνος της νεοσύστατης Ακαδημίας του Άγιαξ στα Τρίκαλα, στις εγκαταστάσεις του Football Factory.
Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπεύθυνους της Δήμητρας/Απόλλων, τους κυρίους Γκαραγκάνη και Γιαγιάκο, για όσα έμαθα μαζί τους αυτά τα χρόνια, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τις πανέμορφες εμπειρίες που αποκόμισα όλη αυτή την 7ετία στα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων. Φυσικά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους συναδέλφους προπονητές που απαρτίζαμε το «προπονητικό team», στους γονείς και στα παιδιά για την άψογη συνεργασία. Δε λέω αντίο… αλλά εις το επανιδείν”.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here