Ρόμπος: «Να συνεχίσουμε όλοι μαζί»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το Ελευθεροχώρι παρέμεινε στην Γ΄Εθνική και με την ολοκλήρωση της σεζόν ένας εκ των αρχηγών των Μαύρων Αετών, ο Κώστας Ρόμπος μίλησε για την χρονιά που έφυγε, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο κορμός για την επόμενη ακόμη πιο δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε:
«Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά, ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για το Ελευθεροχώρι, πήγαν όλα καλά, ο στόχος που είχαμε θέσει η παραμονή ήρθε τελικά . Η επιτυχία οφείλεται σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση.
Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια απο όλους. Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυνατούς αντιπάλους στον όμιλο. Κερδίσαμε δύσκολα παιχνίδια και πήραμε βαθμούς απο ιστορικές ομάδες.
Καλό θα ήταν να συνεχίσουμε όλοι μαζί, έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και απο την διοίκηση και κυρίως απο τον Στέφανο Μαράβα που ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας και θα ήταν καλό να δωθεί η ευκαιρία σε όλους να παραμείνουμε μια ομάδα, συν κάποιες προσθήκες γιατί του χρόνου θα είναι πιο δύσκολος ο όμιλος, πέφτουν περισσότερες ομάδες και θα είναι καλό ο νομός να εκπροσωπηθεί απο δυο υπολογίσιμες ομάδες στην κατηγορία.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here