Σαρακατσάνος: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μπορεί να μπήκε στα βαθιά ως προπονητής αλλά δεν φοβάται την πρόκληση. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο τον αμυντικό του Διγενή Νεοχωρίου που πλέον μαζί με τον Κώστα Ζαφείρη, επωμίζεται τον δύσκολο ρόλο του τεχνικού στους «ερυθρόλευκους». Ο Σαρακατσάνος μίλησε για το ματς κυπέλλου κόντρα στα Μετέωρα, την επόμενη αναμέτρηση με τον Αμβρυσσέα Διστόμου ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό του Διγενή.

Για την αναμέτρηση του κυπέλλου:
Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ τόσο για ψυχολογία όσο και για να υπερασπιστούμε το τρόπαιο που κερδίσαμε πέρυσι. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ο θεσμός του κυπέλλου και θέλουμε να κατακτήσουμε για δεύτερη συνεχομένη φορά το κύπελλο. Αυτή η νίκη ήρθε μέσα από καλή απόδοση και διάθεση από τα παιδιά αλλά πλέον το έχουμε αφήσει πίσω και από σήμερα έχουμε επικεντρωθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αμβρυσσέα Διστόμου όπου ευελπιστούμε να κάνουμε μια νέα αρχή.

Για το γεγονός ότι στα εκτός έδρας ματς ο Διγενής «χάνεται»;
Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε όλο αυτό το κλίμα γνωρίζοντας τις αδυναμίες μας και μέσα από ομαδική δουλειά να καταφέρουμε από το πρώτο κιόλας εκτός έδρας παιχνίδι να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς κάτι που θα μας αλλάξει την ψυχολογία στα επόμενα εκτός έδρας ματς. Το Δίστομο είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες καθώς θα διεξαχθεί σε πλαστικό γήπεδο. Ο Αμβρυσσέας έχει μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή. Διαθέτει μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θα τον σεβαστούμε αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα, στα δικά μας πλεονεκτήματα και μέσω αυτών θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση;
Γίνονται κάποιες συζητήσεις με παίκτες. Σίγουρα είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αλλά έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και πρώτα στο μυαλό μου είναι αυτά τα παιδιά για να πορευτούμε στην συνέχεια. Αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλά για να κάνουμε».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here