Σαρακατσάνος: “Κομβικό παιχνίδι στο Μαρτίνο”

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Οι ισορροπίες είναι λεπτές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Με μια νίκη όλα αλλάζουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά και αυτό αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Διγενή Νεοχωρίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» με το διπλό στο Βελούχι αναθάρρησαν και πλέον κυνηγούν τον… Αμβρυσσέα Διστόμου. Το αν μπορούν να τα καταφέρουν θα φανεί στο παιχνίδι με τον Οπούντιο καθώς οι Τρικαλινοί την ερχόμενη Κυριακή θα αγωνιστούν ξανά εκτός έδρας. Αυτή την φορά στην έδρα του Μαρτίνου με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο να τονίζει στην «ΕΡΕΥΝΑ»:
«Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε με σκοπό να κατακτήσουμε και σε εκείνο το ματς τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα μας δώσουν άλλη ψυχολογία για την προσπάθεια που κάνουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι που ίσως το αποτέλεσμα του κρίνει πολλά για την συνέχεια».
Όσο αφορά την αναμέτρηση στο Καρπενήσι ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε:
«Θέλαμε να κερδίσουμε, για να διατηρήσουμε τις βαθμολογικές ελπίδες που μας απομένουν, ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την σωτήρια στην κατηγορία. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων παρόλο την βαθμολογική θέση που έχει η ομάδα του ΑΠΟΚ ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτσι αποδείχτηκε. Πιστεύω ότι μπήκαμε από την αρχή δυνατά, συγκεντρωμένα, προηγηθήκαμε με δυο γκολ. Στο τέλος δεχτήκαμε από μια στατική φάση τη μείωση του σκορ. Παρόλα αυτά καταφέραμε να διατηρήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι τέλους και έτσι μας δίνει μια επιπλέον ψυχολογική και βαθμολογική τόνωση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.»
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μπορεί να υπολογίζει στον Μπασιάκα ο οποίος εξέτισε την ποινή του ωστόσο αμφίβολη παραμένει η κατάσταση των Μακρή και Μεζίνι οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here