Στοΐλας: “Να βρούμε την δύναμη”

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Δύσκολο απόγευμα για τον υπηρεσιακό τεχνικό του ΑΟ Τρίκαλα, Πέτρο Στοΐλα που.. είδε την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα (3-0) στα Περιβόλια. Ο κόουτς των Θεσσαλών στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην επόμενη… μέρα στον σύλλογο, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έπρεπε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το σκορ. Αναλυτικά:
«Καταρχήν οφείλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού για τη φιλοξενία. Τόσο σήμερα, όσο και χθες που μας παραχώρησε το γήπεδο για να κάνουμε την προπόνησή μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι, πιστεύω ότι είχε δύο όψεις. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το ματς. Γνωρίζαμε τις αρετές του αντιπάλου. Ότι έχει αρκετή ταχύτητα. Προσπαθήσαμε να πάμε τη μπάλα στα άκρα, όπου καταφέραμε να κάνουμε κάποιες καλές επιθέσεις. Χωρίς, ωστόσο, την μεγάλη φάση. Πέρα από ένα σουτ. Το ίδιο και ο αντίπαλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μια άλλη εικόνα και αυτό οφείλεται στο πολύ γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν έπρεπε να πάρει αυτές τις διαστάσεις το σκορ. Γιατί θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτερα οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους κάτι από το παιχνίδι. Αυτά για το αγωνιστικό.
Η ομάδα από σήμερα έχει νέο προπονητή (εννοώντας τον Θωμά Γράφα). Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Καλή επιτυχία και στον ΑΟΧ Κισσαμικό».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here