Τεράστια επιτυχία για την «χρυσή» Φανή Τζέλη στο G1 Serbia Open

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μια ακόμη τεράστια διάκριση για τον ΣΟΑΤ με την αθλήτρια, Φανή Τζέλη η οποία κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο σε ένα από τα πιο δύσκολα παγκοσμίως τουρνουά, στο βαθμολογούμενο G1SERBIA OPEN, χαρίζοντας στον ΣΟΑΤ αλλά και στο Ελληνικό Ταεκβοντό αυτή τη σπουδαία διάκριση.
Ο ΣΟΑΤ συμμετειχε με 4 αθλητές του, με τους Πανελληνιονίκες του ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ, ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ και ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟ.
Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ με 5 νίκες και μάλιστα όλες με μεγάλη διαφορά απέναντι σε αθλήτριες των Εθνικών ομάδων Ιταλίας, Σερβίας, Γερμανίας, Κροατίας έδειξε ότι είναι αθλήτρια υψηλοτάτων προδιαγραφών που θα αφήσει εποχή!
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με την Γερμανίδα αντίπαλο και ηττήθηκε από την Νο 5 στον κόσμο αντίπαλο από την Πορτογαλία οριακά από δικά της λάθη μένοντας εκτός μεταλλίων.
Η ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ έπαιξε στον πρώτο της αγώνα με την νικήτρια της κατηγορίας της Εθνικής Κροατίας και μεγάλα διαιτητικά σφάλματα έκριναν τον αγώνα αφού παρά την μεγάλη πίεση της Εύας δεν γύρισε το αποτέλεσμα, αλλά έδειξε την υψηλή της κλάση.
Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟΣ στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και βρέθηκε αντιμέτωπος με το φαβορί από το Ιράν και υπέκυψε φυσιολογικά αποκομίζοντας σημαντικά εφόδια και εμπειρία.
Για τις 2 Πρωταθλήτριες, Φανή Τζελη και Εύα Παιταρίδου αυτό το Όπεν ήταν πρόβα τζενεράλε για το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει σε 3 εβδομάδες και οι δύο αθλήτριες του ΣΟΑΤ θα εκπροσωπήσουν στις κατηγορίες τους την Πατρίδα μας.
Αμφότερες έδειξαν ότι είναι ικανές για ένα Πανευρωπαϊκό μετάλλιο.
Σημειωτέον η Φανή με 5 συνεχόμενα G1 Διεθνή μετάλλια είναι η μοναδική Ελληνίδα με τέτοιο επίτευγμα. Ο ΣΟΑΤ θα χαρίσει στα Τρίκαλα και την Ελλάδα στο μέλλον ένα Τεράστιο μετάλλιο.
Το ΔΣ,οι προπονητές και άπαντες στον ΣΟΑΤ συγχαίρουν ολους τους αθλητές και ειδικότερα την Φανη για την σπουδαία διάκριση και εύχονται για την Τζελη Φ. και Παιταρίδου καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here