Τσαγκαράκης: «Τα play off θα ήταν το κερασάκι»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μετά από μια πρώτη επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό με τα Τρίκαλα, στην Ελλάδα, ο Άγγελος Τσαγκαράκης, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 3 × 3, και μιλάει για τα αποτελέσματα αυτής της σεζόν.

Επιστροφή για μια σεζόν στην Ελλάδα, τι αποκόμισες;
Η πρώτη σεζόν στην Ελλάδα στέφθηκε με επιτυχία, και τα συναισθήματά μου, είναι πολύ θετικά. Ήταν κάτι διαφορετικό για μένα. Μπήκα σε διαφορετικούς ρυθμούς εργασίας. Ένας νέος τρόπος δουλειάς, μια νέα προσέγγιση, μια διαφορετική κουλτούρα του μπάσκετ, ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα … ήταν ένα ιδανικό κοκτέιλ.

Ποια είναι η εκτίμησή σας για αυτή τη σεζόν σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο;
Συνολικά τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά. Τα Τρίκαλα είχαν το μικρότερο προϋπολογισμό και το μικρότερο μπάτζετ στην Α1 και φτάσαμε μια ανάσα πριν τα play off μετά την εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Η επίδοση των 10 νικών είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου και της πόλης.
Είναι πολύ σημαντικό να είσαι βασικό μέλος αυτής της ιστορικής περιόδου. Από την άλλη πλευρά, με το φαγητό ανοίγει η όρεξη και τα πλέι-οφ θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα και υπάρχει μια μικρή απογοήτευση που δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω.
Σε ατομικό επίπεδο, θεωρώ ότι ήμουν θετικός, το τεχνικό τιμ στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό σε μένα δείχνοντας μου εμπιστοσύνη κάτι με βοήθησε να κάνω μια καλή σεζόν . Τελείωσα στους 5 πρώτους σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος (10 μ.ο.)

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here