Τσιούκας: «Νέο γήπεδο, εμπειρίες και διάθεση για ακόμη περισσότερα πράγματα»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Συμπληρώνει στην ακαδημία του Πύργου, πέντε ολόκληρα χρόνια. Πέντε χρόνια όπου και οι «κόκκινοι» έκαναν τεράστια βήματα. Αρχικά δημιούργησαν την ακαδημία τους και παράλληλα έβαζαν μικρές πινελιές στις εγκαταστάσεις τους. Πλέον ήρθε η ώρα να απολαύσουν ένα «χαλί» καθώς ο νέος αγωνιστικός χώρος είναι έτοιμος ενώ έχουν γίνει και πάρα πολλές εργασίες περιμετρικά του γηπέδου.
Ο Βαγγέλης Τσιούκας σε δήλωση του, στην «ΕΡΕΥΝΑ» τονίζει: «Είμαστε χαρούμενοι που οι προσπάθειες μας πιάνουν τόπο. Το όραμα του κ. Χριστάκου παίρνει σάρκα και οστά. Θα είμαστε σε θέση να έχουμε ένα γήπεδο στολίδι χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Αν δεν προσέχεις το «σπίτι» σου, δεν σέβεσαι την προσπάθεια σου. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η εθελοντική εργασία των γονιών και των κατοίκων της περιοχής. Ο δήμος Τρικκαίων και η περιφέρεια Θεσσαλίας είναι αρωγός της προσπάθειας ωστόσο μας έχουν βοηθήσει απίστευτα αρκετοί γονείς αλλά και άτομα τα οποία αγαπούν τον σύλλογο. Η χρονιά σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί και είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα απολογισμό που έχει θετικό πρόσημο. Νέο γήπεδο, πλούσιες εμπειρίες για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, πορεία στην Α1 με παιδιά από τα τμήματα υποδομής και αστείρευτη όρεξη και διάθεση για ακόμη περισσότερα πράγματα».

Νέα φιλικά με Πορταϊκό και Μουζάκι
Η δράση δεν σταματά για την ακαδημία του Πύργου καθώς μέσω των φιλικών αγώνων οι υπεύθυνοι προπονητές, θέλουν οι παίκτες τους να παίρνουν εμπειρίες και αγωνιστικά λεπτά.
Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Green Café στον Άγιο Βησσαρίωνα με τα τμήμα, junior, προ-junior και μπαμπίνι και αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Πορταϊκού και του Μουζακίου.
Παράλληλα οι Πυργιώτες ετοιμάζονται για την αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο τους, στις 24 Ιουνίου. Ουσιαστικά θα εγκαινιαστεί και ο νέος αγωνιστικός χώρος ο οποίος είναι έτοιμος ενώ να σημειωθεί πως ολοκληρώθηκε η νέα περίφραξη του γηπέδου αλλά και οι τουαλέτες για το κοινό.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here