Βερβέρας: «Το Ελευθεροχώρι έχει πλεονέκτημα»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

«Αν μείνει ο κορμός θα υπάρχει ομοιογένεια»

Του Γρηγόρη Καραμπούλα

Για ακόμη μια χρονιά οι πολλοί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Και επειδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί ένας τραυματισμός του στους «κοιλιακούς» τον άφησε εκτός για προετοιμασίας. Επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων τον Δεκέμβριο και δειλά δειλά πήρε την πρώτη του συμμετοχή στο ματς με τον Καραϊσκάκη.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έκτοτε πήρε 15 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. Βεβαία το γκολ του γκολ του πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς επετεύχθη στο ματς με την Φιλιππιάδα όπου ουσιαστικά οι Μαύροι Αετοί «κλείδωσαν» την παραμονή.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν παραμονή και εγώ προσωπικά επειδή έζησα την ομάδα από την Α1 και κατάγομαι από το χωριό είμαι δύο φορές χαρούμενος. Ευχαριστούμε τους προπονητές και την διοίκηση που πίστεψαν σε εμάς. Η χρονιά ήταν δύσκολη. Εγώ προσωπικά λόγω των τραυματισμών θεωρώ ότι έχω το μικρότερο μερίδιο στην παραμονή και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπαίκτες μου που πάλεψαν όλη τη χρονιά. Φυσικά είμαι ικανοποιημένος που με ένα δικό μου γκολ βοήθησα να επιτευχθεί η παραμονή ωστόσο αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Τώρα θα ξεκουραστούμε. Το Ελευθεροχώρι έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες καθώς έχει ένα κορμό που αν παραμείνει θα υπάρχει μια ομοιογένεια. Αυτό είναι στο χέρι της διοίκησης. Καλό θα ήταν να παραμείνει η ομάδα ως έχει».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here