Α.Ο Διγενής: Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμό 21/2018 καλούνται τα μέλη του Α.Ο Διγενή Νεοχωρίου στην ετήσια γενική συνέλευση την 31/05/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30,στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Οιχαλίας.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Απολογισμός δράσεως Διοικητικού συμβουλίου

  • Οικονομικός Απολογισμός 2017-2018

  • Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου

  • Δήλωση ενδιαφέροντος ένταξης στο Δ.Σ και προκήρυξη εκλογών

  • Παρουσίαση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2018, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 5 Ευρώ.

Ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης το ΔΣ του ΑΟ Διγενή Νεοχωριου ενημερώνει όλους ότι οποίος επιθυμεί μπορεί γίνει μέλος του ΔΣ μέσω της διαδικασίας των εκλογών. Επίσης αν κάποια ομάδα ατόμων πιστεύει ότι μπορεί να τρέξει καλύτερα το αθλητικό σωματείο εμείς θα διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το έργο τους.

Για το ΔΣ του σωματείου

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here