Αναδιάρθρωση… last year

http://www.trikalarestart.gr/

Μπορεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να είχε καλές προθέσεις ωστόσο αυτές φαίνεται πως δε θα φτάσουν για να υλοποιηθεί άμεσα το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των ποδοσφαιρικών κατηγοριών.
Και όλα αυτά αν και την προσεχή Τετάρτη (6/3) συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Οι αντιδράσεις είναι πολλές σε επίπεδο βουλευτών και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επίμαχη διάταξη που αφορά στη μείωση των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία από 16 σε 14 και τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας 2 να μείνει στο συρτάρι ως σχέδιο χωρίς να χρειαστεί να μπει καν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Μία πιθανή δικαιολογία είναι πολύ πιθανό να αποτελεί η ανάγκη περαιτέρω συζήτησης για την όσο το δυνατόν αρτιότερη οργάνωση όλου του εγχειρήματος. Οι πληροφορίες του a-sports.gr είναι συγκεκριμένες και προέρχονται από καλά ενημερωμένες πηγές του κοινοβουλίου.
Σα να μην έφταναν τα παραπάνω όμως και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι πλέον χωρισμένες με αυτές που θέλουν (ή είναι απλά αδιάφορες) και αυτές που διαφωνούν κάθετα με την αναδιάρθρωση. Κάτι που ήταν ξεκάθαρο και στη συνεδρίαση της διοργανώτριας την Παρασκευή (1/3) όπου οι ΠΑΕ είχαν Γ.Σ. και Δ.Σ. στον διοικητικό τους φορέα.
Έτσι, στην πραγματικότητα η αναδιάρθρωση αναμένεται να θυμίσει το διαφημιστικό σλόγκαν… last year! Κοινώς άπαντες θα πουν… εις το επανιδείν ως προς το σχέδιο.
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες και την επόμενη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα θα είναι 16 και ο ίδιος αριθμός κα τη νέα σεζόν στη Football League

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here