Ανακοίνωση της ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα . Τα μέτρα πρόληψης κατέχουν εξέχουσα θέση στην αντιμετώπιση της.
Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων, σε επιχειρήσεις και κατοικίες από επίδοξους διαρρήκτες, εντείνει τα μέτρα ασφάλειας με επιπλέων προσωπικό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων Συναγερμού Εικόνας και Ήχου . Video Monitoring, με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία του Video Verification και Virtual Patrol για τον άμεσο εντοπισμό των εισβολέων πριν παραβιάσουν τον φυλασσόμενο χώρο. Αναβαθμισμένη υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης, και Περιπολίες με πολλαπλές άτακτες διελεύσεις από κάθε σημείο ελέγχου.
Η ΚΑΡΑΤΖΑΣ PROTECT παρέχει τις υπηρεσίες της στην περιοχή των Τρικάλων και όχι μόνο για 20 χρόνια. Προσφέρει πάντα στους πελάτες της τεχνολογία αιχμής στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.
Καλούμε παλιούς και νέους πελάτες να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση και δωρεάν αυτοψία του χώρου σας από εξειδικευμένο τεχνικό.
Τηλ. 2431079095 – 2431076787
Mob. 6945339494

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here