Αντωνίου: “Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα των Τρικάλων”

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Τα Τρίκαλα πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Δράμας, αλλά αυτό δεν φάνηκε να ικανοποιεί τον Σωτήρη Αντωνίου. Ο τεχνικός του ΑΟΤ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ-3, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, αν και όπως τόνισε πως ο πόντος θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες του: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Αυτός ο πόντος μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια αλλά επαναλαμβάνω, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα των Τρικάλων».

Διγκόζης: “Στεναχωρημένος με τον… διαιτητή”
Με τον Σερραίο διαιτητή, Τζουμαλάκη τα είχε ο Άγγελος Διγκόζης μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα. Ο τεχνικός της Δόξας μιλώντας στην ΕΡΤ-3 άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα του αδικήθηκε από τις αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης με τον ΑΟΤ, ενώ αντίθετα δεν είχε κανένα παράπονο από τους παίκτες του: «Είμαι όντως στεναχωρημένος αλλά με την απόδοση που είχε ο διαιτητής. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς είδατε αυτό που έγινε. Υπήρχαν πολλές φάσεις που ελέγχεται ο διαιτητής για τις αποφάσεις του. Τα παιδιά είχαν υπομονή, βγάλαμε φάσες. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό, ειδικά στο τέλος με την φάση του Λίτσκα θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Καλλιθέα την άλλη εβδομάδα. Είναι «μαραθώνιος» το πρωτάθλημα και χρειάζεται αντοχές».

Από κει και πέρα σε ερώτηση για τις απώλειες των Γουνδουλάκη (έμεινε εκτός αποστολής) και Κάσες (έγινε αναγκαστική αλλαγή), τόνισε: «Στηριζόμαστε σε όλα τα παιδιά. Αυτοί που έπαιξαν αναπλήρωσαν το κενό και τους Κάσες και του Γουνδουλάκη. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή είναι η δική μας ομάδας. Αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε..»

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here