ΑΟ Τρίκαλα: Ο Αϊβάζογλου, ο Μπέκιος, ο Γράφας και… το ρόστερ

Του Κώστα Τσέκλημα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Εδώ και λίγες ώρες, το goaltrikala.gr σας ενημέρωσε για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Δημήτρη Μπαταγιάννη και τον Ηλία Αϊβάζογλου για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Ποιες όμως θα είναι οι αλλαγές που θα έρθουν στην ομάδα;;;
Η πρώτη και βασική είναι η ουσιαστική συμμετοχή πλέον του Ανδρέα Μπέκιου σε αυτήν. Ο πρόεδρος θα παραμείνει στη θέση του και θα αναλάβει “εν λευκώ” αυτή τη φορά το κτίσιμο της νέας ομάδας. Και λέμε για νέα ομάδα διότι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές και στο ρόστερ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η νέα διοίκηση θα κινηθεί σε μια διαφορετική γραμμή σε σχέση με τις προηγούμενες. Θα επιλέξει να κρατήσει έμπειρες μονάδες πλαισιώνοντάς τες με παίκτες από την γύρω περιοχή οι οποίοι αυτή τη φορά δεν θα έχουν ρόλο “συμπληρώματος στην αποστολή”.
Αυτός που δεν θα μακροημερεύσει στον ΑΟΤ είναι φυσικά ο Θωμάς Γράφας… προς τέρψην των φίλων του ΑΟ Τρίκαλα που τον έχουν στοχοποιήσει. Με βάση το σκηνικό του καλοκαιριού, ο Αθηναίος τεχνικός θα δει, όπως και πριν λίγους μήνες, την πόρτα της εξόδου μετά από εισήγηση του Ανδρέα Μπέκιου. Βεβαια ο Γραφας είναι ο τελευταίος που φερει ευθύνη στην κάκιστη παρουσία της ομαδας. Επίσης θέμα φυσικά παραμονής του Μπάμπη Σταμούλη στα διοικητικά της ομάδας… δεν υπάρχει και ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού δεν θα απασχολήσει στο μέλλον τον ΑΟ Τρίκαλα.
Σε ότι αφορά τον νέο μεγαλομέτοχο… οι πιθανότητες λένε πως μετρημένες θα είναι οι φορές που θα βγει στα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν είναι φαν των ΜΜΕ.
Προτεραιότητα βέβαια έχει για όλους το ματς της Κυριακής με τον Ηρόδοτο όπου και ο ΑΟ Τρίκαλα θα πρέπει να πάρει τη νίκη για να ανασάνει βαθιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here