ΑΟ Τρίκαλα: Ο σχεδιασμός πλήρως αποτυχημένος και οι αστοχίες φάνηκαν πολύ νωρίς

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Δύο… ενδεκάδες ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε φέτος το καλοκαίρι ο ΑΟ Τρίκαλα, υποσχόμενος ότι βάζει πλώρη για την άνοδο. Τον στόχο αυτόν, βέβαια, τον εγκατέλειψε νωρίς και θα πρέπει να δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα.
Ο σχεδιασμός αποτυχημένος πλήρως και οι αστοχίες φάνηκαν πολύ νωρίς. Από τους 22 παίκτες που αποκτήθηκαν, άλλοι έφυγαν πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς, άλλοι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλοι ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντήλι.
Στις 30 Αυγούστου και στις 24 Σεπτεμβρίου οι Θεολόγου, Πατσατζόγλου αντίστοιχα αποχώρησαν – σύμφωνα με την ΠΑΕ – για προσωπικούς λόγους. Ακολούθησε αρχές Νοεμβρίου ο Ηλιάδης, τέλος του μήνα ο Βανκεβάι, η ανακοίνωση απομένει για την αποχώρηση του Μαντιανί, ενώ και ο αποκλεισμός του Μακρίδη από την αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά ανέδειξε ότι υπάρχει και με αυτόν ζήτημα παραμονής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις τέσσερα αποκτήματα έχουν πάρει φανέλα βασικού και στα επτά ματς πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Ταΐρη, Γκότοβο, Συμελίδη και Γιουκαρή.

footballleaguenews

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here