Συνέχεια στην πρίζα αυτή η ομάδα…

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το ματς στην Καρδίτσα έχει τελειώσει, ο βαθμός λειτουργεί έστω και προσωρινά σαν ηρεμιστικό τόσο στο ρόστερ όσο και στον φίλαθλο κόσμο που με όλα όσα έχει δει και έχει διαβάσει… έχει φτάσει στα όρια της νευρικής κρίσης.
Και δικαιολογημένα βέβαια διότι το έχουμε πει ξανά. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να παραπαίει, να βγαίνουν φήμες για κλίκες, για κακό κλίμα… να σκάνε απολύσεις και αποχωρήσεις και παράλληλα μερικοί να το γυρίζουν στον χαβαλέ λες και φορούν την φανέλα “κανενός χωριού”.
Και ενώ τα τελευταία 24ωρα οι “κουταμάρες” είχαν σταματήσει (σ.σ. λογικά με παρέμβαση εκ των άνω), ήρθε μια άστοχη ανάρτηση του Δημήτρη Μπαταγιάννη να βάλει φωτιά στο facebook και να δημιουργήσει νέα θέματα.
Είναι γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος πάντα λειτουργούσε ενωτικά, είχε δεχτεί ελάχιστη κριτική διότι πάντα με χαμηλό προφίλ (σ.σ. κάτι που είχε λείψει από τον ΑΟΤ) προσπαθούσε να δώσει λύσεις σε ότι θέμα προέκυπτε. Και είναι γεγονός ότι στο επικοινωνιακό κομμάτι το κατάφερνε καλά. Χθες όμως έκανε – κατά την προσωπική μας γνώμη – λάθος.
Το ταξίδι φτάνει στο τέλος – πρωτόγνωρη εμπειρία – και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Σήμερα είδα κάποιους φιλάθλους να αγωνιούν για την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά κατάλαβα ότι οι ομάδες δεν μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω αν δεν έχουν κοντά τον κόσμο τους”. Τάδε έφη Δημήτρης Μπαταγιάννης… για να του την “πέσουν” στα σχόλια φίλαθλοι αναγκάζοντάς τον να το “ξανασκεφτεί” και να κατεβάσει αυτή την ανάρτηση.
Το να αποθεώνει ο εκάστοτε ισχυρός άντρας του ΑΟ Τρίκαλα τους οπαδούς της ΑΣΑ… δεν το έχουμε ξαναδεί. Θα μπορούσε να θεωρηθεί κίνηση αξιοπρόσεκτου fair play απέναντι σε μια ομάδα που, όντως είχε τον κόσμο στο πλευρό της σε ένα κρίσιμο ματς. Το “άδειασμα” όμως στον κόσμο του ΑΟΤ… είναι ξεκάθαρο όταν
μάλιστα συμπλέει με τα λεγόμενα προπονητή και ορισμένων παικτών που εδώ και λίγο καιρό τονίζουν πως ο κόσμος δεν βοηθά φέτος. Ο κόσμος του ΑΟΤ όμως… δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν για το αν αγαπά την ομάδα του ή για το αν ξέρει να την στηρίζει.
Δεν είναι – με το συμπάθιο – ηλίθιος ο τρικαλινός φίλαθλος. Μπορεί να παθιάζεται, να λειτουργεί σαν όχλος, να ξεσπά αλλά… ηλίθιος δεν είναι. Και όποιος προσπαθεί να τον πείσει ότι είναι ηλίθιος, θα τον βρει μπροστά του.
Όσο και αν οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπαθούν να “θάψουν κάτω από το χαλάκι” τα προβλήματα είτε μέσω δηλώσεων είτε μέσω ειδήσεων σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ… όλοι γνωρίζουν οτι υπάρχει αρρώστια. Όλοι είδαν τον Μιλοσάβλιεφ να ζητά τον λόγο από τον Γραφα, όλοι είδαν τον Γιαννιτσάνη να μουρμουρίζει όταν βγήκε στο ‘90 για να περάσει ο Σιαλμάς, όλοι είδαν στα δύο γκολ με τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει η μισή ομάδα και η άλλη μισή να περπατά προς την σέντρα… Και όσο δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει αυτή η κατάσταση το τελευταίο που χρειάζεται ο ΑΟΤ είναι αναρτήσεις με νόημα… όπως η τελευταία του μεγαλομετόχου.
Οφείλουμε να τονίσουμε πως κατέβηκε αυτή η ανάρτηση. Ίσως Δημήτρης Μπαταγιάννης να κατάλαβε ότι ήταν ολίγον άστοχη… Και αυτό δεκτό είναι. Δεν καταδίκασε την ομάδα αυτή η ανάρτηση και στην τελική μόνο οι τεμπέληδες δεν κάνουν λάθη και ο μεγαλομέτοχος σαφώς δεν ανήκει στην κατηγορία των “πουθενάδων”. Όμως εάν αποφασίσει να συνεχίσει στον ΑΟΤ, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει από τώρα, χωρίς υπονοούμενα και σάλτσες. Ξέρουμε ότι αγαπάει την ομάδα… γι’αυτο και μερικές φορές κάνει “ντου” στο γήπεδο, ξεφεύγοντας από το “χαμηλων τόνων” προφίλ του. Θα πρέπει όμως το πάρει απόφαση ότι εάν συνεχίσει με πρόσωπα και καταστάσεις που δημιουργούν αρρώστια στην ομάδα… αναγκαστικά θα συνεχίσει με αυτή την αρρώστια να τον συνοδεύει. Εκτός αν αποφασίσει να βρει θεραπεία, αν βάλει νέα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ή… αν δώσει το “οκ” να ξηλωθούν τα πάντα και να ξανακτιστεί από την αρχή ένας νέος ΑΟΤ.

Η συντακτική ομάδα του goaltrikala.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here