«Αργυρός» ο Σικοβέλας του ΣΟΑΤ στο G1 Slovenia Open

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μεγάλη διεθνή επιτυχία για τον Μιχάλη Σικοβέλα του ΣΟΑΤ καθώς κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Slovenia Open που διεξήχθη στο Μάριμπορ της Σλοβενίας στις 24-25 Φεβρουαρίου.
Αφενός η επιτυχία αυτή δίνει βαθμούς ώστε να εισαχθεί ο αθλητής στην Εθνική μας Ομάδα αφετέρου παίρνει πόνους για την παγκόσμια κατάταξη.
Στον πρωταθλητη το αγώνα ο Σικοβέλας αγωνίστηκε ενάντια σε αθλητή Εθνικής Πολωνίας όπου έγινε μεγάλη μάχη και ο αθλητής μας κέρδισε 13-10.
Στον δεύτερο αγώνα του με ψυχολογία στα Υ η κέρδισε εύκολα τον Βελγο με; 0-2.
Στο ημιτελικο κέρδισε αθλητή Εθνικής Γαλλίας με 13-7.
Στον τελικό θα αντιμετώπιζε τον πρωταθλητή Ευρώπης από Κροατία όμως η ατυχία του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το Χρυσό καθώς ο τραυματισμός του στον ημιτελικο ήταν αδύνατο να ξεπεραστεί και μην θέλοντας να ρισκάρουμε αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί.
Πολύ μεγάλη διεθνή επιτυχία απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους που δείχνει το επίπεδο του αθλητή του ΣΟΑΤ και με μεγάληο βαθμολογικό όφελος.
Το ΔΣ του Συλλόγου, το προπονητικοτημ και οι συναθλητές του συγχαιρουν τον Σικοβέλα για την επιτυχία του όπως και την οικογένειά του για την στήριξη.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here