Ατελείωτες επιτυχίες για τον ΣΟΑΤ – 4 χρυσά και 1 αργυρό στο Πανελλήνιο κύπελλο

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Με 4 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό, επέστρεψε ο ΣΟΑΤ από το Πανελλήνιο Κύπελλο “Σταμάτης Κασσης”. Το Κύπελλο διεξήχθη στον Πολύγυρο με συμμετοχή 604 αθλητών στις 11&12 Νοεμβρίου
Λόγω της επιλογής του τεχνικού επιτελείου να μην συμμετάσχει η Εφηβική ομάδα αλλά και πολλοί παίδες η συγκομιδή των μεταλλίων είναι η συγκεκριμένη ειδάλλως θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Συμμετείχαν 8 αθλητές και οι περισσότεροι ήταν σχετικά άπειροι και τα πήγαν θαυμάσια.
Αναλυτικά:
Χρυσά μετάλλια
Γιάννης Κιούρας, Ευαγγελία Τότσιου, Μιχάλης Σικοβέλας, Γιώργος Γεροβαΐος.
Αργυρό μετάλλιο
Έλενα Καμπαγιάννη
Συμμετείχαν χωρίς διάκριση αλλά με καλή απόδοση οι Θεοδωσιου,, Παπακώστας.
Το γεγονός που χαροποιησε τα στελέχη του ΣΟΑΤ ότι οι μικροί αθλητές ανταποκρίθηκαν εξαιρετικα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.Τα πιο έμπειρα παιδιά διακρίθηκαν με σχετική άνεση μιας και συμμετειχαν σε πολλές υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.
Ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης δήλωσε ότι: «Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή μετά από μια πολύ σκληρή προετοιμασία. Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα.
Εργαστήκαμε σκληρά, μεθοδικά ξεπερνώντας τα όρια και πετύχαμε. Η προπόνηση μας έχει στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια. Η προσπάθεια αυτή φαίνεται με την απόδοσή μας χρόνο με τον χρόνο, βγάζοντας περισσότερους αθλητές σε κορυφαίο επίπεδο.
Περήφανος αφού για μια ακόμη φορά ο ΣΟΑΤ πιστοποιεί αγωνιστικά ότι δίκαια συγκαταλέγεται στα κορυφαία Σωματεία Ταεκβοντό στην Ελλάδα. Μέσα από τις τάξεις του έχει ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ όλο τον Νομό, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από τη φιλοσοφία του ταεκβοντό αξίες και σωστή συμπεριφορά.»
Το ΔΣ του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται να συνεχίσουν την πορεία που έχουν χαράξει οι μεγαλύτεροι αθλητές με τις σπουδαίες διακρίσεις. Στο σύλλογο διαβλέπουμε για αρκετά παιδιά εξαιρετική αθλητική πορεία και ευχαριστούμε τους γονείς που βοήθησαν στην αποστολή της ομάδας στον Πολύγυρο. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του ΑΣ Πολυγύρου και ιδιαίτερα τους Δασκάλους Χρήστο και Βαγγέλη Παραλή για την φιλοξενία των αθλητών μας στις δύσκολες οικονομικά εποχές και δείχνοντας ότι το Ταεκβοντο είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here