Αύριο το κρίσιμο ΔΣ της Football League – Καλό κλίμα με ΕΡΤ οδεύουμε σε σέντρα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Την Παρασκευή (12/10, 11:30) θα συνεδριάσει το ΔΣ της Football League, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με ΕΡΤ και υφυπουργό Αθλητισμού και στη συνέχεια να αποφασιστεί το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη (11/10) θα διεξαχθεί η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Football League με τον Γιώργο Βασιλειάδη, με θέμα την αύξηση χρηματοδότησης προς την κατηγορία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:30΄, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος, Αθήνα), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :
1. Τηλεοπτικά δικαιώματα.
2. Έναρξη Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
3. Διάφορα Θέματα».

Τα βρίσκουν με ΕΡΤ
Ένα μικρό βήμα προς την εξεύρεση λύσης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου της Football League με την ΕΡΤ, αφού οι άνθρωποι της λίγκας είχαν ραντεβού πάλι στην κρατική τηλεόραση και η συζήτηση ήταν σε καλύτερο κλίμα από την πρώτη συνάντησή τους. Για να υπάρξει, όμως, οριστική συμφωνία θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και η αναλυτική συζήτηση για όλα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάση και το ραντεβού των δύο πλευρών τελικά θα γίνει την Πέμπτη (11/10) το απόγευμα.
Αυτή η εξέλιξη μπορεί να φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου, αλλά τίποτε δεν μπορεί να προεξοφληθεί αν δεν γίνει συμβούλιο. Εκεί θα έρθουν όλα στα γραφεία της Football League σε γραπτές προτάσεις ώστε να προχωρήσουν και τα γραφειοκρατικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Άλλωστε για να οριστεί η έναρξη θα πρέπει να προηγηθεί διοικητικό συμβούλιο στην Football League και φυσικά χάθηκε ακόμη μια εβδομάδα λόγω της καθυστέρησης της συνάντησης με τον υπουργό Αθλητισμού που ήταν προγαμματισμένη για την Δεύτερα (8/10), αλλά τελικά αυτή έφτασε να πάει για την Πέμπτη (11/10).

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here