Αυτοί προτάθηκαν στον ΑΟΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η πιο δραστήρια ομάδα της Football League είναι αυτή τη στιγμή τα Τρίκαλα με διαφορά από τη δεύτερη. Πέντε ανανεώσεις έχουν ήδη κάνει και έπεται και εκείνη του Γρηγόρη Μάκου εκτός απροόπτου.
Πιο πρόσφατη ήταν αυτή του Νίκου Γιδόπουλου. Οι συζητήσεις μαζί του είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, αλλά σημείο τριβής ήταν το οικονομικό. Τελικά ο παίκτης πήρε τα οφειλόμενα δύο μηνών και πείστηκε να ανανεώσει.
Όσο για τις πρώτες μεταγραφικές σκέψεις του ΑΟΤ; Στο φύλλο της Κυριακής (17/6) το Sportime αποκάλυψε πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο 26χρονος χαφ πέρυσι αγωνίστηκε στη Σπάρτη και συνυπήρξε για μικρό χρονικό διάστημα με τον Θωμά Γράφα. Επίσης, για τα χαφ προτάθηκε και ο Ορέστης Μάκο, ο οποίος έπαιζε στην Καλλιθέα.
Για τη θέση του τερματοφύλακα ένα όνομα που εξετάζεται είναι ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές, ενώ για τον 36χρονο ενδιαφέρεται και ο ΝΠΣ Βολος, όπως αναφέρθηκε στο φύλλο της Δευτέρας (18/6).
Ακόμη, ένας ακόμη παίκτης που προτάθηκε είναι ο Μανώλης Νικολακάκης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη. Τέλος, έγινε προσπάθεια για να μείνει ο Ανδρέας Τσίπρας, αλλά η πρόταση του ΑΟΤ κρίθηκε πολύ χαμηλή. Περισσότερα στο φύλλο της Τρίτης (19/6) επ’ αυτού.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here