«Χάλκινη» η Παϊταρίδου στο πρωτάθλημα 1st Open Multi European Games

dav
http://www.trikalarestart.gr/

Με το χάλκινο μετάλλιο και την εξασφάλιση της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεων στην Πολωνία επέστρεψε η ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ από το διεθνές πρωτάθλημα 1st Open Multi European Games που διεξήχθη στη πόλη Plovdiv της Βουλγαρίας.
Με την συμμετοχή 970 αθλητών από όλη την Ευρώπη πραγματοποιήθηκε η «γιορτή» του Ταεκβοντό, σε μια γραφική πόλη που διεκδικεί τη θέση της πολιστικής πρωτεύουσας το 2019.
Η Παϊταρίδου στον πρώτο αγώνα αντιμετωπισε αθλήτρια από Τουρκία την οποία κέρδισε με 11-0 παίζοντας εξαιρετικά, στον δεύτερο και πιο δύσκολο αγώνα και αυτή την φορά με Τουρκία η Παϊταρίδου κέρδισε με 5-2 ανατρέποντας το ματς στα τελευταία δευτερόλεπτα, δείχνοντας ποιότητα και καθαρό μυαλό. Σε αυτόν τον αγώνα όμως τραυματίστηκε και δεν συνέχισε μένοντας έτσι στο Χάλκινο μετάλλιο.
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ συγχαίρει την Αθλήτρια Εύα Παϊταρίδου, το Τεχνικό τιμ της Ομάδας και τους Επιστημονικους συνεργάτες Ευάγγελο Γαλανη και Γιώργο Μητσα.
Επίσης ευχαριστεί τον χορηγό των Πρωταθλητών Στέφανο Γκολιτο που συμβάλλει στην εξέλιξη τους βοηθώντας τους στα ταξίδια τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here