Χρειάστηκε η παράταση για να πάει η “κούπα” στον Διγενή

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ο 44ος τροπαιούχος του κυπέλλου της ΕΠΣΤ είναι και φέτος ο Διγενής Νεοχωρίου που για 2η συνεχόμενη χρονιά σήκωσε την “κούπα” μέσα στο Στάδιο. Οι παίκτες του Αχιλλέα Σαρακατσάνου χρειάστηκαν την παράταση για να νικήσουν τον Βράχο Καστρακίου με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιάννη Τσαλάκου στο 111ο λεπτό.
Το ματς δεν ήταν ιδιαίτερα καλό αλλά… είχε αγωνία καθώς το Νεοχώρι, αν και φαβορί, δε μπορούσε να καθαρίσει το ματς. Οι Καστρακινοί στήθηκαν έξυπνα, δυσκόλεψαν τους αντιπάλους τους, είχαν και τον τερματοφύλακα Μπόμπολα σε μεγάλη ημέρα και τελικά έδειξαν ότι με τη εμπειρία τους μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι ακόμη και για ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
Άριστη η διαιτησίας του Σ. Λεωνίδα και των βοηθών του Κ. Λεωνίδα και Μπάλα
Διγενής Νεοχωρίου (Σαρακατσάνος Αχ.): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αετόπουλος, Κατσαμάγκας (91΄Τσαλάκου), Σκόνδρας, Τσικρικάς (113΄Κακάλιας), Κολοβός, Αμπαδιωτάκης (118΄Ζήσης).
Βράχος Καστρακίου (Αλμπάνης Γ.) : Μπόμπολας, Αλμπάνης, Γκουζιώτης (113΄Μπαλαγιάννης), Γιάννης, Κεχαγιάς, Μπαούτης, Σιούτας, Γιαννούλας, Γραβάνης, Ρόμπος, Χασιώτης.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here