Δείπνο στον ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα με πολιτικές προεκτάσεις

http://www.trikalarestart.gr/

Λένε πως είναι τυχεροί οι άνθρωποι που έχουν φίλους. Ειδικά αν είναι… υποψήφιοι, όπως ο Γιώργος Παναγιώτου και ο Γιώργος Ηλιάδης!…
Λίαν εσπέραν της Τετάρτης, λοιπόν, βρέθηκαν στο FRAME οι άνθρωποι που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του Α.Ο. Τρίκαλα διατηρώντας τον ζωντανό στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του. Γνωστοί επιχειρηματίες και γιατροί της πόλης, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό τον ερασιτέχνη ΑΟΤ και μέσα σε μια πενταετία κατόρθωσαν να οργανώσουν εξαιρετικά τμήματα υποδομής και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να αποκτήσει η ιστορική ομάδα της πόλης το δικό της σπίτι, σύγχρονο προπονητικό κέντρο στη Σωτήρα (σ.σ. τα έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη).
Εκ των πρωταγωνιστών της ωραίας αυτής ιστορίας ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος, ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παπαστεργίου. Σημαντικός ο ρόλος… έτερου υποψηφίου, του Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος παρέθεσε χθες βράδυ το δείπνο στο FRAME στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη, Κώστα Φαμίση (επίσης υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ.), Θέμη Τρικαλιώτη, Κώστα Παραδάλη, Παντελή Χρυσαφόπουλο, Τζίμη Τσόγια, Νίκο Κολίτσα, Νίκο Μπακογιάννη, Μιχάλη Παναγιώτου. Όρθιος διακρίνεται ο Γιώργος Παναγιώτου που έχει τις εκλογές… μπροστά του!!!

Trikalavoice

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here